Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τουρκία: Ο γιος του Ερντογάν κατέφυγε στη Γεωργία από το φόβο σύλληψής του.

Ο Μπιλάλ Ερντογάν, γιος του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διέφυγε στη Γεωργία, μετά την ειδοποίηση που έλαβε ότι τα τουρκικά δικαστήρια έχουν εκδώσει φύλλο για τη σύλληψή του.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λόγω του σκανδάλου των δωροδοκιών στις οποίες ενέχονται μέλη του υπουργικού συμβουλίου, άλλαξε δέκα υπουργούς και η κυβέρνησή του έχει αναδημιουργηθεί.
Πρόσφατα, όμως, δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων, παρουσιάζουν το γιο του, Μπιλάλ, εμπλεκόμενο σε σκάνδαλα διαφθοράς και κατάχρησης δημόσιου χρήματος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ραντικάλ» ο εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του Μπιλάλ Ερντογάν ως αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό το προσωπικό κέρδος.
Νωρίτερα, σήμερα, η Oda TV, στο Portal της, ανακοίνωσε ότι ο γιος του πρωθυπουργού, Μπιλάλ, έφυγε χωρίς διαβατήριο από την Τουρκία, πέρασε τα τουρκικά σύνορα στο Batum και πήγε στη Γεωργία για να διαφύγει τη σύλληψη.
Ο πρωθυπουργός Ερντογάν έχει δηλώσει όταν η οικογένειά του έχει γίνει στόχος των αντιπάλων του και θέλουν να την καταστρέψουν.

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4556.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...