Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

18 νεκροί από επίθεση γυναίκας καμικάζι στη Ρωσία.

σχόλιο Γ.Θ : Η τρομοκρατική οργάνωση, που ονομάζεται και θρησκεία ισλάμ, συνεχίζει να αιματοκυλά τον πλανήτη (όπως κάνει εδώ και αιώνες) με την ανοχή των προσκυνημένων της Δύσης, που μέσα από τους φονιάδες του ψευτοπροφήτη εκπληρώνουν το σχέδιο αποχριστιανοποίησης της Οικουμένης.
Επειδή η νέα τάξη έχει δείξει το πρόσωπό της και τον "χαρακτήρα" της, θεωρώ δεδομένο ότι όταν θα σταματήσει να χρειάζεται τα τέρατα του ισλάμ, θα τους εξαφανίσει από προσώπου γης, αφού στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία της πανθρησκείας δεν χωράνε φανατικοί θρησκευόμενοι.Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα και 40 τραυματίστηκαν, όταν γυναίκα καμικάζι πραγματοποίησε επίθεση μέσα σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Βόλγκογκραντ (και όχι Βόλβογκραντ όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε το όνομα της πόλης) της νότιας Ρωσίας, πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη, μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Η ρωσική αντιτρομοκρατική επιτροπή ανακοίνωσε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από γυναίκα καμικάζι, σύμφωνα με το πρακτορείο Itar-Tass.
Η έκρηξη σημειώθηκε μέσα στον σταθμό γύρω στις 12.45΄τοπική ώρα, δήλωσε η εκπρόσωπος του περιφερειακού υπουργείου Εσωτερικών Σβετλάνα Σμολιανίνοβα. Σύμφωνα με το Itar-Tass, η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στις συσκευές ανίχνευσης μετάλλων που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης.
Τον περασμένο Οκτώβριο γυναίκα καμικάζι από το Νταγκεστάν πραγματοποίησε επίθεση επίσης στο Βόλγκογκραντ, μέσα σε λεωφορείο γεμάτο από φοιτητές, παρασύροντας στο θάνατο έξι ακόμη ανθρώπους. Αυτή η επίθεση είχε ήδη εγείρει ανησυχίες για τα μέτρα ασφαλείας στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι που θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο.

http://www.onalert.gr/stories/nekroi-apo-epithesi-gynaikas-kamikazi-sti-russia

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...