Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

"Τραβάνε" το σχοινί οι Τούρκοι στο Αιγαίο! Μιλούν πάλι για...παρενόχληση αεροσκαφών τους!

Πάλι τα γνωστά από την Άγκυρα περί δήθεν παρενόχλησης τουρκικού μαχητικού από ελληνικά αεροσκάφη.Το Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας ανακοίνωσε...
ότι ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παρενόχλησαν τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη, που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στο διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα πως τουρκικό F- 16, που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στο διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου, παρενοχλήθηκε από ελληνικά F- 16, που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Σκύρου,έγραψε η Milliyet (29/12/2013), με τον τίτλο «Παρενόχληση σε τουρκικό αεριωθούμενο στο Αιγαίο».
Όπως έχουμε γράψει κατ επανάληψη πρόκειται για την διαδικασία αναχαίτισης αναγνώρισης από ελληνικά αεροσκάφη αεράμυνας τουρκικών αεροσκαφών που μπαίνουν χωρίς υποβολή Σχεδίου Πτήσεως στο FIR Aθήνας και τα οποία αρκετές φορές στην συνέχεια παραβιάζουν και τον εθνικό εναέριο χώρο.
Την προηγούμενη φορά πριν λίγες ημέρες το τουρκικό παραμύθι είχε εμπλουτιστεί και με ισχυρισμούς περί δήθεν εγκλωβισμού των τουρκικών μαχητικών από ελληνικούς Patriot. 


http://www.onalert.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...