Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Το Δίκτυο Ελληνισμού για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Σχετικά με την παράταξη '' ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΛΗΘΕΙΑ (ΕΝ.Α)''

 Αδελφοί   Χριστός Ανέστη!

 Το Δίκτυο Ελληνισμού υπερασπιζόμενο την πολιτειολογία του μη αρχηγικού κόμματος και της συλλογικής ηγεσίας, όπως είναι ανεπτυγμένη στο βιβλίο...

του καθηγητή Γιώργου Παύλου και στην ιστοσελίδα μας, δέχθηκε την πρόσκληση συνεργασίας (Ιανουάριος 2023) από την Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα, η οποία είχε αποδεχθεί το μεγαλύτερο μέρος αυτής της πολιτειολογίας.

Όταν μας έγινε αυτή η πρόσκληση, μαζί με εμάς υπήρχαν ήδη 20 συλλογικότητες εντός του σχηματισμού, οι οποίες είχαν δεσμευτεί να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο μοντέλο πολιτικής παρουσίας.

Η συμμετοχή μας ήταν καθοριστική προκειμένου να εξασφαλίσουμε την σωστή εφαρμογή της συγκεκριμένης πολιτειολογίας, μιας και είναι μία πρόταση που ξεκίνησε από το Δίκτυο Ελληνισμού εδώ και χρόνια.

Στην πορεία, και συγκεκριμένα στο τέλος του Μαρτίου 2023, κάποιοι από τους συναγωνιστές και τις συλλογικότητες, οι οποίες συμμετείχαν, μη τηρώντας τις αρχικές συμφωνίες και δεσμεύσεις τους, διολίσθησαν σε αυταρχικά πρότυπα με διάθεση να εξουσιάσουν το ενωτικό αυτό σχήμα και να το οδηγήσουν σύμφωνα με τους ιδιοτελείς σκοπούς τους.

Το Δίκτυο Ελληνισμού αφού εξάντλησε όλα τα περιθώρια ενωτικών διαβουλεύσεων και προτροπών για την διόρθωση των συγκεκριμένων συμπεριφορών, όταν διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει πραγματική θέληση για την σωστή εφαρμογή της πολιτειολογίας του, μαζί με τις υγιείς δυνάμεις της ΔΗΠΑΕ δημιούργησε το νέο ενωτικό σχήμα με την ονομασία Ενότητα - Αλήθεια (ΕΝ.Α), στο οποίος ιδρυτικά μέλη εμφανίζονται δύο πολιτικοί σχηματισμοί, η Αλήθεια, από το Δίκτυο Ελληνισμού, και το ΚΙ.Π.ΑΛ (Κίνημα Πατριωτικής Αλήθειας), που εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Κωσταντίνο Γκέκα , και τρίτο ιδρυτικό μέρος και εγγυητή του νέου ξεκινήματος, τον Αργύρη Νταλιάνη, ως εκπρόσωπο των μαχόμενων υγειονομικών.

Δίπλα στα ιδρυτικά μέλη προσήλθαν και συλλογικότητες και πρόσωπα από την ΔΗΠΑΕ όπως, ο Γιάννης Σκλήνος, η Εθνεγερσία με τον κύριο Γεωργιλά, ο κύριος Σπέντζος και άλλοι συναγωνιστές.

Μπορεί να χάθηκε κρίσιμος χρόνος παραμονές εκλογών, αλλά θεωρήθηκε πιο σημαντικό και πρωτεύον η σωστή εμπέδωση και τήρηση του νέου πολιτειακού μοντέλου που προτείνουμε, το οποίο θα εγγυάται ένα σωστό αποτέλεσμα μέσα από το μη αρχηγικό πρότυπο της συλλογικής ηγεσίας παρά το κουκούλωμα ενός προβλήματος το οποίο θα μεγάλωνε και θα κλόνιζε την όλη προσπάθεια σύντομα.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε ότι θα την συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με ανιδιοτέλεια και πάντα με κριτήριο την απελευθέρωση της Ελλάδας μας και την διακυβέρνηση της από πραγματικούς Έλληνες.

Ζητάμε την βοήθειά σας στην εκλογική διαδικασία στις 21 – 05 – 2023.

Θεωρούμε πως κάνουμε κάτι μοναδικό.

Δημιουργούμε για πρώτη φορά Συλλογική Ηγεσία και υπερκομματική μη αρχηγική πολιτική ομάδα όπως διδάσκουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας παρακαλούμε όσοι και όσες από εσάς αναγνωρίζετε πως ανοίγουμε έναν νέο δρόμο για το μέλλον της Ελλάδας να στηρίξετε τον αγώνα αυτό του ΔΕ με το να δεχθείτε να είστε εκλογικοί αντιπρόσωποι του πολιτικού μας φορέα ΕΝΟΤΗΤΑ –

ΑΛΗΘΕΙΑ (ΕΝ.Α) στην εκλογική σας περιφέρεια ή σε όποια προτιμάτε εσείς.

Η διαδικασία είναι απλή όπως φαίνεται στην σελίδα μας στον σύνδεσμο  https://www.diktyoellinismou.gr/eklogikoi-antiproswpoi/

 

Για το Δίκτυο Ελληνισμού,

 

Θεοδόσης Θεοδοσούδης

Γενικός Γραμματέας Δ.Ε.

Δίκτυο Ελληνισμού

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...