Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Ζητείται Οδυσσέας κατά των προδοτών!

παπα-Ηλίας Υφαντής
Η ύβρις είναι βαρύτατο παράπτωμα όχι μόνο με χριστιανικά, αλλά και αρχαιοελληνικά κριτήρια.

Και δεν μας προειδοποιεί γι’ αυτό μόνο το Ευαγγέλιο με το «ο Θεός υπερηφάνοις αντιτάσσεται», αλλά και ο Ηράκλειτος, λέγοντας: «Ύβριν χρή σβεννύναι ή πυρκαϊήν». Που σημαίνει ότι κινδυνεύουμε περισσότερο απ’ την ύβρη, παρά απ’ την πυρκαγιά.

Και απ’ την κοινωνική και πολιτική οπτική, δυστυχώς και την εκκλησιαστική, βρισκόμαστε, στην παρούσα συγκυρία, στο απόγειο της «ύβρης». Και δεδομένου ότι η «ύβρις» είναι το αμάρτημα, που γκρέμισε τον Εωσφόρο απ’ τον ουρανό στα Τάρταρα, αυτό, με λίγα λόγια, σημαίνει ότι ζούμε σε καθεστώς διαβολοκρατίας.

Βέβαια οι δύο πρώτοι, μετά τη μεταπολίτευση πρωθυπουργοί μας, Κων/νος Καραμανλής και Ανδρέας Παπανδρέου, είχαν ή υποκρίνονταν έναν στοιχειώδη σεβασμό απέναντι σε πατρίδα, θρησκεία, τα ήθη και τις παραδόσεις μας.

Μετά απ’ αυτούς όμως αρχίζει η κατακόρυφη κατηφόρα της προδοσίας. Χαρακτηριστικό του προδοτικού οίστρου του Μητσοτάκη (πατέρα) είναι τα όσα είπε στον Παπαχελά, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το Αιγαίο: «Είναι απλό, είπε: Το Αιγαίο θα το μοιράσουμε με τους Τούρκους. Θα πάρουμε εμείς το μεγαλύτερο τμήμα και οι Τούρκοι το μικρότερο»! Ούτε καρβέλι του κονακιού του να ήταν…

Για ν’ ακολουθήσει ο Σημίτης με την απάτη του Χρηματιστηρίου και την ταχυδακτυλουργική είσοδό μας στη ζούγκλα του ευρώ. Και να συνεχίσει τον προδοτικό κατήφορο ο διαπρεπέστερος των εφιαλτών ΓΑΠ. Που, με απέραντη περιφρόνηση προς το λαό, προχώρησε, χάρη των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών, στην προδοσία των μνημονίων. Επιβάλλοντάς μας καθεστώς χρεοκρατίας και εκχωρώντας στους ναζιστές του 4ου ράιχ την εθνική μας κυριαρχία.

Μετά ήλθε ο «αριστερός» Αλέξης. Ο οποίος, όταν ανήλθε στον πρωθυπουργικό θώκο έβγαλε την αριστερή μασκαράτα, για να ντυθεί τη στολή του γερμανοτσολιά. Φτύνοντας κατάμουτρα το λαό με το αναποδογύρισμα του δημοψηφίσματος (2015) και την ύβρη της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια. Για χάρη των ναζιστικών και σιωνιστικών σχεδίων και συμφερόντων. Παρουσιάζοντας τη βδελυρή του προδοσία, ως μέγα κατόρθωμα. Παραλίγο αντάξιο εκείνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Για να συμπληρώσει την προδοτική πεντάλφα ο χρυσός μας Κούλης. Με ένα σχέδιο άνωθεν και έξωθεν χαλκευμένο απ’ το νεοταξικό διευθυντήριο. Επιβάλλοντάς μας στυγνή δικτατορία. Με πρόσχημα πάντοτε την εφιαλτική πατέντα του κορονοϊού και την εφιαλτικότερη των εμβολίων.

Για να ’ρθει, αυτές τις μέρες και να τους ξετσιτσιδώσει ο διάσημος ιολόγος Μαγκντί. Ο οποίος κάλεσε τους ντόπιους Μέγκελε να συζητήσουν επί ίσοις όροις. Οι οποίοι συνηθισμένοι στους τρομοκρατικούς μονολόγους και τελείως ανίκανοι στο διάλογο- ιδιαίτερα μάλιστα όταν η αλήθεια βοά και κραυγάζει εναντίον τους- έσπευσαν πανικόβλητοι να κρυφτούν.

Κι όχι μόνο αυτό. Αλλά και-«παλιά τους τέχνη κόσκινο»- έσπευσαν να καταργήσουν στο you tube το βίντεο της ομιλίας του, που έγινε στο «Πάρκο της Ελευθερίας», ενώπιον πλήθους λαού. Και ακούστε την αιτιολογία της κατάργησης του Βίντεο: Δεν συμφωνεί-είπαν- «με τους όρους της κοινότητας»! Ποιας κοινότητας; Μα της διαβολικής! Στο βωμό της οποίας θυσιάζουν Ελλάδα και ελληνικό λαό. Στην προσπάθειά τους να διώξουν εμάς απ’ την πατρίδα και να μας αντικαταστήσουν με αλλοεθνείς και αλλόθρησκους, που οι ΗΠΑνθρωποι ξερίζωσαν απ’ τις δικές τους πατρίδες.

Και ποιοι είναι οι όροι της διαβολικής τους κοινότητας; Η απαξίωση των αξιών και η καταξίωση των εγκλημάτων: Να τιμωρείται η αλήθεια και ν’ ανταμείβεται το ψέμα. Να στραγγαλίζεται η δικαιοσύνη και να επιβραβεύεται η αδικία.

Κι ύστερα οι διαμαρτυρόμενοι υγειονομικοί πιστεύουν ότι θα συγκινήσουν τη διαβολική αυτή σπείρα με το να γράφουν στα πανώ τους «ΝΤΡΟΠΗ»! Σάμπως να ήταν ποτέ δυνατόν να έχουν ντροπή οι διαβολάνθρωποι. Που, δίνοντας ρεσιτάλ αναισθησίας, προδίδουν την Ελλάδα και εξοντώνουν τους Έλληνες!…

Ή μήπως υπάρχουν ακόμη κάποιοι, που πιστεύουν ότι οι κακοποιοί αυτοί μπορεί ν’ ανήκουν στο δημοκρατικό και συνταγματικό τόξο; Όταν το μόνο τόξο, που διαθέτουν είναι το προδοτικό τους τόξο. Με το οποίο χτυπούν κατάστηθα κάθε έννοια δημοκρατίας, συντάγματος, ελευθερίας και δικαιοσύνης.

Δεν είναι καθόλου αξιοπερίεργο, που ο Κούλης στην ΔΕΘ μας έθεσε το δίλημμα, ή εγώ ή το χάος. Ωσάν να ήταν αυτοκόλλητος με τον Αρχιεπίσκοπο! Που μας είχε θέσει το δικό του δίλημμα: «Από δω το εμβόλιο και από κει ο τάφος»! Για να αποδειχθεί έτσι πως «τα νεοταξικα πνεύματα συναντώνται»! Και μας θέτουν το γκαγκστερικό δίλημμα: Τι προτιμάτε; ξαφνικό ή αργόσυρτο και βασανιστικό θάνατο!

Όταν ο Καποδίστριας ρωτήθηκε απ’ τον Κολοκοτρώνη για την σωματική του αδυναμία, εκείνος αποκρίθηκε: «Πώς είναι δυνατόν εγώ να καλοτρώω, όταν τα παιδιά του λαού πεινάνε»! Σε διαμετρική αντίθεση με τον Κούλη, που έχει καταδικάσει, χιλιάδες γονείς και παιδιά των υγειονομικών σε βάρβαρη, κατά Καπραβέλο, λιμοκτονία. Όταν ο ίδιος, ο κατά το μάλλον άνεργος, πλην πολυκτήμονας (40 ακίνητα), «ευφραίνεται καθ’ ημέραν λαμπρώς»!…

Βέβαια η κ. Ντόρα μας, σαν την κουκουβάγια με το κουκουβαγιόπουλό της, βλέπει στον Κούλη ηγετικές ικανότητες. Όταν εμείς νιώθουμε στο πετσί μας πως οι μόνες ικανότητες, που διαθέτει είναι οι ανθρωποφαγικές.

Και μη σας φανεί παράδοξο, που και οι τρείς εφιάλτες μας (ΓΑΠ, Αλέξης, Κούλης), είναι εξαιρετικά ρομαντικοί: Ο πρώτος πήγε να μας αναγγείλει την προδοσία του απ’ το προδομένο απ’ τον ίδιο Καστελόριζο. Ο δεύτερος, ο συλητής της ελληνικής ιστορίας, επέλεξε την Ιθάκη. Και ο τρίτος, ο μισάνθρωπος, επέλεξε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης….

Λοιπόν; Ζητείται Οδυσσέας να καρφώσει τον πυρακτωμένο δαυλό της δικαιοσύνης στο κυκλώπειο μάτι τους!…

ΠΗΓΗ https://papailiasyfantis.wordpress.com/
https://filoinikodimou.blogspot.com/2022/10/blog-post_35.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...