Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

«Μπηχτή» Ε.Μασκ σε Χ.Κλιντον και οι χρήστες του Twitter τον προειδοποιούν: «Κινδυνεύει η ζωή σου»

σχόλιο Γ.Θ : Όσο πιο συμπαθής και αντινεοταξίτης γίνεται ο Μασκ, τόσο πιο πολύ φοβάμαι ότι είναι αυτός που τελικά πρέπει να φοβόμαστε


Με ένα tweet του -που μάλλον διέγραψε αργότερα- ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ, έφερε τα πάνω-κάτω αναφορικά με την επίθεση στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι και της συμπλοκής του άνδρα της Πολ με τον Ντέιβιντ Ντεπάπ.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ο Μασκ δημοσίευσε μια «θεωρία συνωμοσίας» την Κυριακή (30/10) το πρωί σχετικά με την επίθεση στον σύζυγο της προέδρου της Βουλής Νάνσι Πελόζι από την ιστοσελίδα Santa Monica Observer.

Ο E.Μασκ απάντησε στην πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον όταν δημοσίευσε στο Twitter μια ιστορία των L.A. Times σχετικά με το πώς ο ύποπτος για την επίθεση στον Πολ Πελόζι, Ντέιβιντ Ντεπάπ, διέδιδε «ακροδεξιές θεωρίες συνωμοσίας».

«Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα σε αυτή την ιστορία να υπάρχουν περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι», έγραψε ο Μασκ στην Κλίντον, συνδέοντας μια ιστορία που δημοσιεύτηκε  στην Santa Monica Observer, η οποία αμφισβήτησε τις συνθήκες της επίθεσης στην Πελόζι, σύμφωνα με την οποία η συνάντηση του  άνδρα της Πελόζι με τον Ντέιβιντ Ντεπάπ είχε άλλη αφορμή αφήνοντας υπονοούμενα  για σεξουαλικά κίνητρα.

Από αργά το πρωί της Κυριακής, το tweet του Μασκ είχε περισσότερα από 24.000 retweets και περισσότερα από 86.000 likes και γρήγορα κέρδιζε μεγαλύτερη απήχηση.

Το  tweet του Μασκ έρχεται λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της εξαγοράς του Twitter από τα 44 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Μασκ είπε ότι θα χαλαρώσει τους κανόνες σχετικά με το είδος της ομιλίας που επιτρέπεται στην πλατφόρμα.

Πολλοί  χρήστες του διαδικτύου  προειδοποιούν τον  Έλον Μασκ ότι ερχόμενος σε αντίθεση  με τους Κλιντον και το Δημοκρατικό Κόμμα θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο.




πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...