Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Σαπιοκάραβο ''Το Ψευτορωμαίικο''. Ημερολόγιον καταστρώματος…

Του Strange Attractor

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω πάθει ΣΣΠ (Σύνδρομο Στέρησης Πισπιρίγκου)!
Γιατί; Διότι από κει που καθημερινά βομβαρδιζόμασταν με πάσης φύσης είδηση (λέμε τώρα) για την υπόθεσή της, ξαφνικά άκρα του τάφου σιωπή.

Εκεί δηλαδή που ξέραμε τι ώρα ξυπνάει, τι ώρα τρώει, και τι ώρα προαυλίζεται, χώρια όλα τα οικογενειακά της… ξάφνου σιγή ασυρμάτου.

Είχαμε περισσότερη ενημέρωση για την πισπιρίγκαινα, απ’ όση τότε που ο Ανδρέας νοσηλεύονταν στο Χέρφιλντ, και η ΕΡΤ διέκοπτε τα δημοφιλή της σίριαλ για να μας ανακοινώσει πως «στις 5:44 ο πρωθυπουργός έφαγε μπιζέλια με πουρέ, και στις 7:38 επήλθε διούρηση…» κ.ο.κ.

Βέβαια τα κανάλια τότε ήταν μόνο τρία, κι αυτά κρατικά, οπότε τι να προλάβουν τα καψερά;

Ενώ τώρα με την πλέρια ενημέρωση, με την πολυφωνία των ΜΜΕ, ξέραμε όχι μόνο τι ώρα «επήλθε διούρηση» για την Πισπιρίγκου,  αλλά και τι ώρα επήλθε… «κένωση εντέρου»… για τόση μεστή πληροφόρηση μιλάμε.

Και ξαφνικά τίποτα. Ουδέν νεώτερον από το μέτωπο της Πάτρας.

Μέχρι που άκουσα πως και η ίδια η πισπιρίγκαινα έχει πάθει κατάθλιψη που δεν την παίζουν τα πρωινάδικα και γενικώς τα κανάλια, και απειλεί με απεργία πείνας ως άλλος Μιχελογιαννάκης!

Τον θυμόσαστε; Εκείνος ο αετός, ο γιατρός-βουλευτής του Σύριζα (πρώην Πασόκ, κλασικά) που που τον έχανες που τον έβρισκες, σε απεργία πείνας όλο ήταν. Για όποιον λόγο του κατέβαζε η κούτρα του εκείνη την ώρα.

Μέχρι και για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων είχε κάνει απεργία πείνας ως αγωνιστής του φωτός, άσχετα αν όταν έγινε κυβερνητικός πλέον βουλευτής χειροκροτούσε την παράδοση των 14 αεροδρομίων στους «κακοί Γερμανοί τοκογλύφοι», που ξάφνου έγιναν «φιλέλληνες επενδυτές».

Μάλιστα,  σύμφωνα με κακές γλώσσες, πρόκειται για μοναδική παγκόσμια περίπτωση απεργού πείνας που όμως έβαλε(!) κιλά στη διάρκειά της.

Ιατρικό μυστήριο, που ακόμη το μελετούν Ιάπωνες ερευνητές που είχαν έρθει τότε στην Ελλάδα για να το διαλευκάνουν.

Τέλος πάντων, κλείνει η παρένθεση.

Πάντως, εκτός από την Πισπιρίγκου που έπεσε σε κατάθλιψη, έχουμε και τον διάσημο συνήγορό της, ο οποίος την ανέλαβε πρόσφατα, και ο οποίος επίσης έχει πάθει ψυχολογικό κλακάζ επειδή η όλη υπόθεση ξεχάστηκε.

Ναι, μόλις την ανέλαβε τα κανάλια τη διέγραψαν!

Σκεφτόταν μάλιστα να παραιτηθεί, μέχρι που ανακάλυψε νέα συγκλονιστικά στοιχεία, τα οποία έσπευσε και ανακοίνωσε με αποτέλεσμα να αρχίσουν δειλά δειλά τα ΜΜΕ να τα δημοσιεύουν, και να ξαναθυμηθώ ο ποταπός την Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ότι δηλαδή η Πισπιρίγκου έφαγε άγριο ξύλο μέσα στη ΓΑΔΑ για να ομολογήσει.

Τέτοιο ξύλο, λένε, δεν είχε φάει ούτε ο Αλέκος ο Παναγούλης από την ΕΑΤ/ΕΣΑ εν μέσω χούντας.

Τη σάπισαν στο ξύλο, λέει ο πολύπειρος δικηγόρος της, αλλά αυτή εκεί… ακράνι. Δεν ομολόγησε παρά τα φριχτά βασανιστήρια.

Γιατί; Επειδή είναι αθώα! Έτσι λέει ο συνήγορος.

Και μπράβο της θα προσέθετα εγώ, αφού εκεί στη ΓΑΔΑ έχουν τρόπους πολλούς να σε κάνουν να ομολογήσεις… θυμόσαστε τον Σάββα τον Ξηρό;

Πάντως, αν δεν πιάσει αυτή η καταγγελία, ώστε να ξαναρχίσει τις πολύωρες εκπομπές για την υπόθεση η Τατιάνα, τότε προβλέπω να γίνονται κι άλλες καταγγελίες για τα μαρτύρια που περνάει η Πατρινή αυτή μητέρα με κεφαλαίο το Μ.
Εδώ είμαστε. Σημειώστε το.

Εν τω μεταξύ, προς το παρόν, τα αδιάβλητα ΜΜΕ βρήκαν άλλο καυτό θέμα.

Εκείνο της παιδεραστίας και της μαστροπείας ανηλίκου με πρωταγωνιστή ένα ευλαβές και υπεράνω υποψίας αξιοσέβαστο μέλος της ΝΔ.

Με αυτό ασχολούνται απαξάπαντες οι κήνσορες (και ο Λιάγκας) με αποτέλεσμα να αφυπνιστεί ο απλός κοζμάκης που δεν είχε ακουστά για την ατιμωρησία που κυριαρχεί στη χώρα μας, όπου καταδικασμένοι σκληροί δολοφόνοι, παιδεραστές, μαχαιροβγάλτες, έμποροι ηρωίνης, κλπ. βγαίνουν το πολύ στα 7-8 χρόνια από τις φυλακές, και να αρχίσει να συζητιέται σοβαρά το «ισόβια σημαίνουν ισόβια», ή η επαναφορά της θανατικής ποινής, ή ακόμη και ο χημικός ευνουχισμός… αρκεί να είναι συναινετικός, όπως είπε ο Βορίδης.

Μέχρι τώρα ξέραμε για συναινετικούς βιασμούς… τώρα μάθαμε και για συναινετικούς ευνουχισμούς.

Προοδεύουμε ως κοινωνία με τους άριστους στο Μαξίμου, δε λέω.

Πάντως, άσχετα με τα παραπάνω, και άσχετα με τις καθημερινές σκληρές ειδήσεις βίας και εγκλήματος, ο ανέμελος ΠΘ (παραθεριστής) μας συγκάλεσε προχθές έκτακτη σύσκεψη για την εγκληματικότητα, όπως του υπαγόρευσαν οι χρυσοπληρωμένοι επικοινωνιολόγοι του  (οι δημοσκοπήσεις βλέπετε), και ανακοίνωσε με στόμφο πως η εγκληματικότητα μειώθηκε επί των ημερών του, άρα όλα καλά.

Κερδάμε δηλαδή και σε αυτό το μέτωπο, όπως σε εκείνο της ακρίβειας, του πληθωρισμού, της ενέργειας, κλπ. κλπ.

Ο Θεός δηλαδή να μας κόβει χρόνια και να δίνει του Κυριάκου ώρες, μπας και αναστηθεί επιτέλους η χώρα.

Και για το θέμα της ακρίβειας, όπου πλέον αρχίζει κι έρχεται πείνα, με τον κόσμο να μην αγοράζει πια ούτε ψωμί, τι είπε ο πολύφερνος φέρελπις εκείνος νεαρός βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος;

Αν κατάλαβα καλά, είπε πως δε μπορούμε να μειώσουμε τους φόρους στα ζυμαρικά, διότι αυτά τα τρώνε οι πλούσιοι! Ή κάπως έτσι.

Λογικό, αφού στη χώρα μας οι πλούσιοι είθισται να τρώνε μακαρόνια με κιμά (ακούγοντας Ρουβά) και οι φτωχοί αρμένικα ή καραμανλίδικα σουτζούκια με πατέ χήνας, και αφρό λάιμ, ακούγοντας Βέρντι (όχι Βέρτη, το διευκρινίζω) και σιγορουφώντας κονιάκ 7 αστέρων για τη χώνεψη…

Ζούμε σε καθεστώς υπαρκτού μητσοτακισμού, τι να λέμε;

ΥΓ- Αν βρείτε ευκαιρία να δείτε οπωσδήποτε εκείνη τη σειρά ντοκιμαντέρ για φυλακές στο ΝΕΤΦΛΙΞ, και δη το πολυδιαφημισμένο επεισόδιο που γυρίστηκε στις «σκληρές» φυλακές των Διαβατών.

Ούτε στο Νταχάου τέτοια σκληρότητα, και τέτοιες άθλιες συνθήκες.

Για να φανταστείτε, Αφγανός δολοφόνος, που έσφαξε κι άλλον έναν μέσα στις φυλακές, κυκλοφορεί χύμα στο κύμα με ηλεκτρικά τρυπάνια, αλυσοπρίονα, κομπρεσέρ,  κλπ. διότι είναι… μάστορας, είπε, και κάνει μερεμέτια για τη φυλακή για να παίρνει μεροκάματα και να μειώνεται η ποινή του!

Ή ένας άλλος, με 109(!) χρόνια ποινή κάθειρξης, που χασκογελούσε λέγοντας στον Άγγλο δημοσιογράφο ότι δεν ανησυχεί αφού στην Ελλάδα το πολύ να κάτσει κάποιος μέσα 20 χρόνια, όση ποινή κι αν έχει φάει, κι αυτό αν δεν είναι φρόνιμος…

Μιλάμε για σκληρές φυλακές, όχι αστεία.

Ας είναι καλά ο ειδικός (μικροβιολόγος) υπ. Δικαιοσύνης μας, που νομοθετεί με αριστερό πρόσημο, και με επίκεντρο τον άνθρωπο…

https://antinews.gr/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...