Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Συνελήφθησαν τρεις μελλοντικοί φονιάδες της Αριστεράς

Ο ένας είναι ο γιος του γραμματέα της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

σχόλιο Γ.Θ : Αυτά μαθαίνουν οι ροζουλί οικογένειες των τριών 15χρονων; Να παίρνουν τα όπλα κατά των πολιτικών αντιπάλων τους; 
Αυτή είναι η Αριστερά και ο πολιτισμός της. Το είδαμε όπου κυβερνήσανε από την Σοβιετία έως την Πασοκική Ελλάδα της μεταπολίτευσης. 
Πάρτε τα όπλα σύντροφοι, σας περιμένουμε ξανά...
Και κάτι ακόμα. Δεν υπερασπίζομαι την Ντόρα και το μασονικό κόμμα της. Την Δημοκρατία και το δίκιο οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε. Κάτι που η ΝΔ δεν έκανε ποτέ της



Συνελήφθησαν τρεις για τα συνθήματα στο γραφείο της Ντόρας
Σε συλλήψεις για τα σοκαριστικά συνθήματα στο ασανσέρ του γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρία 15χρονα, εκ τον οποίων ο ένας είναι γιος του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες, στις 10:30 το βράδυ και ενώ στο γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη στα Χανιά βρίσκονταν εθελοντές, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο της βουλευτού γράφτηκαν εμετικά συνθήματα με ευθείες απειλές κατά της ζωής της.
Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, άγνωστοι έγραψαν στον καθρέφτη του ασανσέρ το ίδιο μήνυμα που είχαν γράψει πριν από λίγο καιρό στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, «Ντόρα το '89 έγινε η μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η «17 Νοέμβρη» θα έπρεπε εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη να έχει δολοφονήσει και τη σύζυγό του Ντόρα. Πρόκειται για το ίδιο σύνθημα που πριν καιρό άγνωστοι είχαν γράψει σε εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα. Οι τρεις 15χρονοι, όμως, το πήγαν και ένα βήμα παρακάτω, γράφοντας ακόμη στο ασανσέρ του γραφείου της κυρίας Μπακογιάννη: «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι».
Ο διευθυντής του γραφείου της βουλευτού της ΝΔ αμέσως μόλις εντόπισε τα συνθήματα στο ασανσέρ πήγε στο ΑΤ και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Η Ασφάλεια ξεκίνησε αμέσως έρευνα και κατάφερε να βρει ποιος κρυβόταν πίσω από αυτή την ενέργεια. Οπως διαπίστωσε, πρόκειται για τους τρεις 15χρονους. Η Ντόρα Μπακογιάννη όταν πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο για ανηλίκους απέσυρε τη μήνυσή της.

Πηγή: iefimerida.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...