Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Το τέλος των Πατριωτικών ιστοσελίδων έβαλε για στόχο η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ

Η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, ο έλεγχος του διαδικτύου και ο τεχνολογικός εφιάλτης για την χειραγώγηση των μαζών



Παύλος Γκάσταρης

Η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, ο έλεγχος του διαδικτύου και ο τεχνολογικός εφιάλτης για την χειραγώγηση των μαζών.Από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου διεξήχθη για φέτος, σε πλήρη μυστικότητα, η 67η ετήσια συνάντηση της περιβόητης Λέσχης Bilderberg στο Moντρέ της Ελβετίας.Στη συνάντηση συμμετείχαν 130 πολιτικοί, ολιγάρχες του πλούτου, γαλαζοαίματοι, βιομήχανοι, τραπεζίτες, εκπρόσωποι των μεγάλων ΜΜΕ, ακαδημαϊκοί κ.λπ., από 23 χώρες της Ευρώπης και τη Β. Αμερικής για να αποφασίσουν για το μέλλον μας μέσα στην Oργουελική κοινωνία που μας ετοιμάζουν.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη φετινή συνάντηση ήταν τα παρακάτω:
Μια σταθερή στρατηγική τάξη
Το μέλλον της Ευρώπης
Κλιματική αλλαγή και Αειφορία
Κίνα
Ρωσία
Το μέλλον του καπιταλισμού
Brexit
Η Ηθική της Τεχνητής Νοημοσύνης
Η Οπλοποίηση των Κοινωνικών Μέσων
Η σημασία του διαστήματος
Απειλές στον κυβερνοχώρο
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν ο αμερικανοεβραίος Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός και σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ (για κάποιους ο πραγματικός πρόεδρος των Η.Π.Α.), ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος-Αλέξανδρος, η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρουνό Λε Μερ, η γενική διευθύντρια της Unesco Οντρέ Αζουλέ, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο πρώην κεντροαριστερός πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντζι, ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Έρικ Σμιντ, ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Σάτια Ναντέλα, ο φαιδρός Πορτογάλος οπορτουνιστής και υψηλόβαθμο στέλεχος της Goldman Sachs Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο επικεφαλής της Credit Suisse, Τιτζάν Τιάμ, ο σιωνιστής και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος, αν και υπέργηρος, συμμετέχει ανελλιπώς σε κάθε συνάντηση των παγκοσμιοποιητών.
Από ελληνικής πλευράς, παρέστησαν η βουλευτής και τομεάρχης Παιδείας του πατριδοκάπηλου κόμματος της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως, ο Γιώργος Παγουλάτος, αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ. Να σημειωθεί ότι οι δύο τελευταίοι συμμετέχουν ανελλιπώς στις ετήσιες συναντήσεις της λέσχης εδώ και αρκετά χρόνια.
Στο παρελθόν, στην περιβόητη λέσχη της Νέας Τάξης είχαν συμμετάσχει πολιτικάντηδες τόσο από την ψοφοδεξιά όσο και από το κλεφτοΠΑΣΟΚ. Προφανώς φέτος επελέγη η κυρία Κεραμέως για να εφαρμόσει τις επιταγές των νεοταξιτών στην πολύπαθη ελληνική Παιδεία ως μελλοντικός υπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ένας από τους βασικούς στόχους της Λέσχης Bilderberg είναι ο κεντρικός έλεγχος της εκπαίδευσης (π.χ. αποπροσανατολισμός των νέων μέσω της παραποίησης της εθνικής τους ιστορίας, θρησκείας κτλ, προσπάθεια αποδοχής από τους νέους του «διαφορετικού» (πχ. ομοφυλοφιλία, πολυπολιτισμός, λαθρομετανάστευση) κ.λπ.
Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν η πρώην Υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου (γνωστή και ως “Lady Bilderberg”) είχε παρευρεθεί σε πέντε συναντήσεις της περιβόητης Λέσχης (2004, 2005, 2007, 2008, 2009) προτού αναλάβει το Υπουργείο (α)Παιδείας επί κυβερνήσεως του Jeffrey Παπανδρέου.
Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι τέσσερα μέλη του μητσοτατακέϊκου είχαν λάβει μέρος σε συνεδριάσεις της Λέσχης: ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1993, η Ντόρα Μπακογιάννη δύο φορές (2003 και 2009), η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη – Γκουρντέν, πρόεδρος της ΜΚΟ Action Aid Hellas το 2014 και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2016.
Παρατηρούμε ότι τα τελευταία χρόνια στις συνεδριάσεις των νεοταξιτών, ανάμεσα στα θέματα συζήτησης, περιλαμβάνονται και εκείνα που αφορούν στην «Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο», όπου συζητούνται τα σχέδια για την εφαρμογή ελέγχου των υπηρεσιών του διαδικτύου, όπως το Facebook, το Twitter, τα blogs κ.λπ.
Για το σκοπό αυτό, εκτός από τα υψηλόβαθμα στελέχη των κολοσσών της Πληροφορικής (όπως π.χ. η Google, η Microsft κ.λπ.), στις συνεδριάσεις συμμετέχουν και επιστήμονες της από τους χώρους πληροφορικής, της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής, των νευροεπιστημών κ.λπ.
Θέματα όπως η «Οπλοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», «Απειλές στον Κυβερνοχώρο» και «Το μέλλον της Ευρώπης» είναι βέβαιο ότι σκοπό έχουν να δώσουν λύσεις στις «απειλές» που αντιμετωπίζουν οι κοσμοεξουσιαστές και έχουν σχέση με την «άνοδο του λαϊκισμού και της ακροδεξιάς», λύσεις που θα κινηθούν προς της κατεύθυνση της ανελευθερίας και της καταστολής, καθώς και του ελέγχου του διαδικτύου για τις αναρτήσεις εκείνες που αντιβαίνουν στις επιταγές της Νέας Τάξης και της Πολιτικής Ορθότητας (όπως συνέβη σχετικά πρόσφατα με τον αποκλεισμό κάθε αναφοράς στη Χρυσή Αυγή από το Facebook, δημιούργημα του αμερικανοεβραίου Μαρκ Ζούκεμπεργκ)
Μεταξύ των φετινών συμμετεχόντων της Λέσχης ήταν ο Δρ Nick Bostrom, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, μελλοντολόγος, «φιλόσοφος της καταστροφολογίας», ειδικός στην Ηθική της Τεχνητής Νοημοσύνης και των Νευροεπιστημών, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός για τις καταστροφικές προβλέψεις του για το ανθρώπινο είδος.
Ο Bostrom είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Superintelligence: Paths, Dangers, Strategies» (Υπερευφυΐα : Διαδρομές, Κίνδυνοι, Στρατηγικές) στο οποίο διατυπώνει την ιδέα πως η δημιουργία μιας τεχνολογικής υπερευφυούς οντότητας θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πιθανό τρόπο εξαφάνισης του ανθρωπίνου είδους.
Ο Bostrom ισχυρίζεται πως η μαζική επιτήρηση θα μπορούσε να είναι ένας από τους μοναδικούς τρόπους για να σωθεί η ανθρωπότητα από μια τεχνολογία δικής μας δημιουργίας (όπως π.χ. η βιοτρομοκρατία, η νανοτεχνολογία, η πυρηνική απειλή, η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική κ.λπ.).
Σύμφωνα με τον Bostrom το μόνο που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα από τέτοιου είδους απειλές είναι μια παγκόσμια διακυβέρνηση η οποία να υπερβαίνει το σημερινό διεθνές σύστημα. Αυτό θα επέτρεπε στα κράτη να συμφωνήσουν στην απαγόρευση χρήσης της τεχνολογίας αρκετά γρήγορα, ώστε να αποφευχθεί μια ανεπιθύμητη καταστροφή, διότι, σύμφωνα τον ίδιο, η διεθνής κοινότητα θα μπορούσε να κινηθεί γρηγορότερα από ότι γίνεται σήμερα.
Μια άλλη πρόταση του Σουηδού επιστήμονα, ακόμη πιο δυστοπική, αφορά στον έλεγχο των ΜΜΕ και ιδιαίτερα του διαδικτύου για όσους παρουσιάζουν «σημάδια ανεπιθύμητης συμπεριφοράς», δηλαδή για όλους όσους αντιστέκονται στις επιταγές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Έτσι, λοιπόν, εθνικιστικά και πατριωτικά sites, blogs, προσωπικοί λογαριασμοί, βίντεο κ.λπ. θα ελέγχονται από ειδικούς σταθμούς παρακολούθησης («Αστυνομία Σκέψης») που θα βρίσκονται στην υπηρεσία των Κοσμοεξουσιαστών.
Ο Bostrom είναι επίσης γνωστός στην επιστημονική κοινότητα (και όχι μόνο) για την ακραία υπόθεση που υποστηρίζει ότι όλοι ζούμε σε μια προσομοίωση υπολογιστή που μοιάζει με Matrix. Οι ακραίες αυτές απόψεις του βρίσκουν αντίθετους ακόμη και ανθρώπους από τον χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών.
Γράφει σχετικά ο Brandon Smith, ιδρυτής του Alt-Market.com:“Θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο άρθρο για τους πολλούς λόγους για τους οποίους αυτές οι ιδέες του «εμπειρογνώμονα» είναι τρομακτικά λανθασμένες.
Ένα πράγμα που ξεχωρίζει όμως είναι η παγκοσμιοποιημένη (και λουσιφερική) εμμονή με την ιδέα του «προσομοιωμένου σύμπαντος». Εάν όλα όσα γνωρίζουμε και επιτελούμε είναι στην πραγματικότητα θέμα αντίληψης ή προσομοίωσης, τότε όλα γίνονται σχετικά, συμπεριλαμβανομένης της ηθικής”.
Πολλές από τις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Ρομποτικής αποτελούν πανίσχυρο εργαλείο στα χέρια των κοσμοεξουσιαστών και το εφιαλτικό μέλλον που μας επιφυλάσσουν προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό μιας και έχει προσλάβει πλέον Οργουελικές διαστάσεις.
Θέμα χρόνου είναι τα «έξυπνα» drones της Amazon και άλλων υπερκαταστημάτων του κυβερνοχώρου που θα πετούν κατά χιλιάδες πάνω από τα κεφάλια μας για να μεταφέρουν διάφορα προϊόντα στους αγελοποιημένους καταναλωτές.
Εδώ και αρκετά χρόνια ρομπότ-κατοικίδια πωλούνται σε σχετικά χαμηλές τιμές σε πολλά καταστήματα.
Ανθρωπόμορφα ρομπότ που διαθέτουν νοημοσύνη και μορφή όμορφων γυναικών και ανδρών, με πληθώρα διαφορετικών προσώπων και σωματότυπων, για όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις, παράγονται ήδη κατά χιλιάδες σ’ ολόκληρο τον κόσμο με τιμές που φθάνουν ακόμη και τα 200.000 ευρώ.
Ακόμη, σε πολλές μεγαλουπόλεις λειτουργούν οίκοι ανοχής που αντικατέστησαν τις πόρνες με ρομπότ.Η παρακμή και η φαυλότητα έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο, φθάνοντας στο έσχατο σημείο να παντρεύονται άνθρωποι με ρομπότ!
Η επέλαση των νεοταξιτών και των ανδρεικέλων τους δυστυχώς βρίσκει ολοένα και λιγότερες αντιστάσεις. Σκοτώνουν ανθρώπους, σκοτώνουν ψυχές, διαλύουν κοινωνικούς ιστούς, εξαφανίζουν πολιτισμούς μέσω των ιμπεριαλιστικών πολέμων, της πολιτικής ορθότητας, της λαθρομετανάστευσης και της παγκοσμιοποίησης.

ΠΗΓΗ : Grothia.gr
https://odosdrachmis.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...