Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Πατριάρχης Μόσχας: Ο Αντίχριστος θα μας ελέγχει με την τεχνολογία

Ο Πατριάρχης της Ρωσίας Κύριλλος, προειδοποιεί τους Ρώσους αλλά και όλους τους ανθρώπους γενικότερα, για το που θα μας οδηγήσει η υπέρμετρη χρήση της τεχνολογίας.


Ο Πατριάρχης έδωσε μια συνέντευξη στο ρωσικό κρατικό κανάλι , Russia-1 TV που μόνο να μας προβληματίσει μπορεί.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα themoscowtimes.com, ο Κύριλλος είπε ότι η εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία, μοιραία θα οδηγήσει στην έλευση του Αντιχρίστου.

Εξήγησε ότι τα Gadgets, θα μας οδηγήσουν στην σκλαβιά και ξεκαθάρισε ότι δεν μισεί την τεχνολογία, απλά θεωρεί ότι πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να μας χρησιμοποιεί και να μην την χρησιμοποιούμε.
Σαν άνθρωπος που είναι μέσα στα πράγματα, τόνισε το γεγονός ότι οι εφαρμογές έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία μας, με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο, να μας ελέγχουν.
Είπε συγκεκριμένα: Ο Αντίχριστος, είναι μια προσωπικότητα που θα βρεθεί στην κορυφή του Παγκόσμιου Ιστού και με αυτό τον τρόπο, θα ελέγχει ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή. Οπότε, ο Παγκόσμιος Ιστός, είναι από μόνος του επικίνδυνος.
Τι είπε για την Αποκάλυψη
Ο Πατριάρχης της ρωσικής Εκκλησίας, είπε ότι αν δεν θέλουμε να φέρουμε νωρίτερα την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορεί ΜΙΑ ΠΗΓΗ, να ελέγχει ολόκληρο το Διαδίκτυο (και τις Παγκόσμιες βάσεις δεδομένων που περιέχουν τα στοιχεία όλων των ανθρώπων).

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ρώσος πατριάρχης προβαίνει σε ανάλογα σχόλια για την πηγή των κακών στον πλανήτη.

Πριν από δύο χρόνια είχε αποδώσει εν μέρει την άνοδο του «Ισλαμικού Κράτους» στην αυξανόμενη αποδοχή από τις κοινωνίες της ομοφυλοφιλίας, υποστηρίζοντας ότι πολλοί μουσουλμάνοι εγκαταλείπουν δυτικές χώρες για να ενταχθούν στην τρομοκρατική οργάνωση στη Συρία και το Ιράκ επειδή δεν θέλουν να είναι μέλη κοινωνιών που διοργανώνουν παρελάσεις Gay Pride.

Την ίδια χρονιά, ο Κύριλλος είχε συγκρίνει με τη λογοκρισία στη ναζιστική Γερμανία τις απόπειρες «φίμωσης» κληρικών που τάσσονται κατά των γάμων των ομοφυλοφίλων, ενώ το 2015 είχε ευχηθεί να χάσει η Ρωσία στο διαγωνισμό της eurovision, δηλώνοντας «αηδιασμένος» από τις «τραγουδίστριες με τα γένια», αναφερόμενος στη νίκη της Αυστριακής Κοντσίτα Βουρστ. 


http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/01/hoax.html#ixzz5c8BcTpx4

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...