Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Γνώριζε η Πρεσβεία των ΗΠΑ για τα επεισόδια; – «Αμερικανοί πολίτες προσοχή, θα πέσουν χημικά» – «Υπάρχει κίνδυνος ταραχών»


Αίμα, ξύλο, χημικά, συλλήψεις. Αυτές οι 4 λέξεις αντιπροσωπεύουν την χθεσινή ημέρα. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έπνιξε την διαδήλωση με παρακρατικούς, με σκοπό να εμποδίσουν Έλληνες πολίτες, να διατρανώσουν με μία φωνή, την αντίθεσή τους στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.

Εξαρχής υπήρχε κλίμα, ότι θα λάβουν χώρα επεισόδια. Για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, ήταν κάτι αναμενόμενο. Γιατί; Διότι η μαζικότητα που υπήρχε τρομοκράτησε την Κυβέρνηση.

Περίμεναν ότι ο λαός θα μείνει απλά στο σπίτι του. Αλλά έπεσαν έξω! Και τότε αποφάσισαν να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Να διαλύσουν το Συλλαλητήριο. Παρακρατικοί και έγχρωμοι πήραν το οκ και τα έκαναν γης μαδιάμ. Και τι κατάφεραν; Να μην συζητάμε σήμερα για την μαζικότητα που υπήρχε χθες αφενός και αφετέρου, να εμποδίσουν οικογένειες, στο να κατέβουν σε επόμενες συγκεντρώσεις!

Με λίγα λόγια, υπήρχε σχέδιο και κάποιοι γνώριζαν εξαρχής. Έτσι λοιπόν, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση της Αμερικανικής πρεσβείας, λίγες ώρες πριν το Συλλαλητήριο.
Η Αμερικάνικη πρεσβεία, ζητά από τους πολίτες της που βρίσκονται στην Ελλάδα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, στην Αθήνα καθώς όπως λέει «Ορισμένες προηγούμενες διαδηλώσεις έγιναν βίαιες και οδήγησαν στην καταστροφή περιουσίας. Υπάρχει πιθανότητα δέσμευσης δακρυγόνου και αντι-ταραχών μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών»

Συγκεκριμένα ζητά οι Αμερικανοί πολίτες να :

Αποφεύγουν τα σημεία του συλλαλητηρίου

Είναι προσεκτικοί αν απροσδόκητα βρεθούν σε μεγάλες συγκεντρώσεις ή διαμαρτυρίες

Μην διασχίζουν τις αστυνομικές γραμμές μέσω διαδηλώσεων,

Κρατούν χαμηλό προφίλ και

Παρακολουθούν τα μέσα ενημέρωσης για πληροφορίες.

Δείτε εδώ την οδηγία

Το πιο σημαντικό όμως είναι στο εξής σημείο: «Υπάρχει πιθανότητα δέσμευσης δακρυγόνου και αντι-ταραχών μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών»

Τι έγινε χθες όπως είδαμε; Έπεσαν τόνοι χημικών και μάλιστα ληγμένων. Ποιοι έχουν συμφέρον από την Συμφωνία των Πρεσπών; ΗΠΑ και Γερμανία, όποτε όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει παιχτεί παρασκηνιακά.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...