Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Συμμορία αδίστακτων δολοφόνων οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, εισαγγελέας υπάρχει;


«Πατριώτης» «βρέθηκε» στο Σύνταγμα με λοστό και κόκκινη μπογιά για να διαμαρτυρηθεί για την Μακεδονία!!

Σαν λυσσασμένα σκυλιά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι αποφασισμένοι να περάσουν την προδοτική συμφωνία Κοτζιά-Δημητρώφ. Αφού ξεπέρασαν κάθε έννοια κατάλυσης της Δημοκρατίας, φτάσαν στο σημείο να δηλητηριάζουν με χημικά τα μικρά παιδιά μπροστά στα μάτια μας. Είναι οι ίδιοι που σχίζουν τα ιμάτιά τους για τα παιδιά των λαθρομεταναστών. Μάλλον τα παιδιά των Ελλήνων με τις Ελληνικές σημαίες τους κάνουν να σεληνιάζονται. Αλήθεια, αυτά τα παιδάκια του Δημοτικού που τα ψέκασαν χθες οι άθλιοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, τί κατάλαβαν για τον κόσμο που γεννήθηκαν; Πώς καταγράφηκε όλο αυτό στην ψυχή τους;

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ χρησιμοποιούν χημικά ενώ γνωρίζουν ότι υπάρχουν μικρά παιδιά και αναρωτιέται κανείς ποια είναι η διαφορά τους από τους τζιχαντιστές στη Γκούτα της Συρίας που έστησαν προβοκάτσια δηλητηριάζοντας μικρά παιδιά για να ρίξουν το φταίξιμο στον Άσαντ και να ζητήσουν «ανθρωπιστική επέμβαση», δηλαδή στρατιωτική εισβολή στη Συρία.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. Αλλά και πάλι, ποιος εισαγγελέας; Η Ξένη Δημητρίου; Σωθήκαμε!

Γνώριζαν ότι στο Σύνταγμα θα έρθουν γονείς με τα παιδιά τους. Γνώριζαν ότι θα βρίσκονται στο Σύνταγμα ηλικιωμένοι άνθρωποι, ευαίσθητοι στην υγεία τους. Γνώριζαν ότι το Συλλαλητήριο θα ήταν ογκωδέστατο και ότι υπήρχε κίνδυνος να τσαλαπατηθεί ο κόσμος. Κυρίως γνώριζαν, ότι τούτος ο κόσμος που θα διαμαρτυρηθεί είναι ειρηνικός, δεν είναι σαν τα μούτρα τους, και δεν έχει πρόθεση να προκαλέσει βία.



Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ όμως που με βία θέλουν να επιβάλλουν το δικό τους, μόνο τη γλώσσα της βίας καταλαβαίνουν. Έστησαν λοιπόν προβοκάτσια με τους μπαχαλάκηδες της αντι-συγκέντρωσης στα Προπύλαια. Πόσο δύσκολο ήταν οι αδίστακτοι αυτοί ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να απαγορεύσουν το αντισυλλαλητήριο και να θωρακίσουν την ασφάλεια των εκατομμυρίων που θα κατέβαιναν στην Αθήνα; Πόσο δύσκολο ήταν με όλα όσα ΓΝΩΡΙΖΑΝ;

Γνώριζαν, αλλά είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν την Μακεδονία όπως επιτάσσει η σάπια ιδεολογία τους. Γνώριζαν, αλλά μισούν τους Έλληνες και τους προτιμούν φοβισμένους, φιμωμένους ακόμη και νεκρούς. Γνώριζαν, αλλά βρίσκονται τόσο κοντά στο κομμουνιστικό όνειρό τους να «απελευθερώσουν» τους φανταστικούς τους «Μακεδόνες». Γνώριζαν, αλλά έχουν σταλινική νοοτροπία και δεν μπορούν να χωνέψουν το γεγονός ότι Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

Διείσδυσαν λοιπόν οι κουκουλοφόροι στο μεγαλειώδες Συλλαλητήριο και άρχισαν το γνωστό σε όλους μας παιχνίδι για να γίνει η ατμόσφαιρα αποπνικτική και να φύγει ο κόσμος. Και κάθε φορά, πρέπει να πω, κάθεται ο κόσμος και τους κοιτάει, μια χούφτα όλοι κι όλοι, αντί να ανέβει απ’ τα πλάγια να τους κατεβάσει κάτω. Να τους κατεβάσει και τις κουκούλες, να τους πάρει και τα ‘πυρομαχικά’, τα στοιχεία όλα, να δει ποιοί είναι, να τους ξεβρακώσει κιόλας εντελώς και να τους αφήσει έτσι ξεβράκωτους να περιπλανώνται μέσα στον κόσμο. Και μετά να δημοσιευτούν και οι φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο για να τους μάθει όλος ο κόσμος και για να τους «βρει» η αστυνομία που τους ξέρει. Να δεις μετά αν θα το ξανακάνουν. Έλληνες σου λέει, οι πρόγονοί μας ήταν οι σοφότεροι άνθρωποι του κόσμου κι εμείς μυαλό κουκούτσι. Αφήνουμε μια χούφτα μπαχαλάκηδων, πολλοί εκ των οποίων μπορεί να είναι και λαθρομετανάστες, να διαλύουν την δική μας φωνή μπροστά στο δικό μας κοινοβούλιο. Τους κοιτάμε κάθε φορά σα να βλέπουμε κάποιο θέαμα και δεν πάμε να τους σταματήσουμε. Αλλά καταντήσαμε αφελείς και «καθώς πρέπει» ευρωπαίοι. Ευνουχίσαμε τους εαυτούς μας σε έναν κώδικα ευρωπαϊκής νερόβραστης συμπεριφοράς. Χάσαμε την σπιρτάδα του Μακρυγιάννη, του Κολοκοτρώνη, των πολεμιστών του ’21. Οι πρόγονοί μας, αυθεντικοί άνθρωποι και γάργαροι σαν το καθαρό νερό, ρίχναν και φάπες και κλωτσιές όπου χρειαζόταν.



Οι μπαχαλάκηδες που σήμερα είναι και κυβέρνηση έχουν τον Βούτση να καθαρίζει κάθε φορά. Βγήκε και μίλησε για «οργανωμένη επιχείρηση»! Ορθώς ομίλησε ο μπαχαλάκιας. Μίλησε για «εκατοντάδες κιλά μάρμαρο, σίδερα, ξύλα» σα να είναι κάτι το πρωτοφανές. Στους «αγανακτισμένους» οι μπαχαλάκηδες εκσφενδόνιζαν φύλλα απ’ τα δέντρα στα ΜΑΤ ! Είπε αυτό που έχουμε ξανακούσει, ότι πήγε να γίνει εισβολή στην Βουλή από 5 σημεία, καταλήγοντας ότι «τα πρωτοφανή επεισόδια πρέπει να αντιμετωπίζονται και να κολάζονται».

Με τούτα και με τ’ άλλα οι μπαχαλάκηδες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δικαιολόγησαν την χρήση χημικών σε ειρηνικούς πολίτες ενώ θα έπρεπε να είχε ήδη επέμβει Εισαγγελέας εναντίον τους.

Επιπλέον εμφανίστηκαν ως προστάτες της δημοκρατίας ! Να είστε ευχαριστημένοι μας είπε ο Βούτσης που ψεκάσαμε εσάς και τα παιδιά σας με χημικά, κάναμε το καθήκον μας και προστατεύσαμε την δημοκρατία !!

Δεν νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πια σε θέση να καταλάβουν τον κατήφορο που έχουν πάρει. Μιλάμε για αμετανόητη και αδίστακτη συμμορία δολοφόνων και προδοτών. Επέτρεψε ο Θεός να φτάσουν τα πράγματα ως εδώ για να δει ο Ελληνικός λαός το πραγματικό τους πρόσωπο, να τους σιχαθεί μια για πάντα και να τους τιμωρήσει με όλα τα μέσα.

***

Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ
https://averoph.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...