Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Βγήκε κάλεσμα «υποδοχής» του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη! ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ... Οι Έλληνες θα πάνε να τον βρούνε εκεί που ΚΡΥΦΤΗΚΕ...


Δείτε το σημείο ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ...

Αφού νόμισε ότι το να βγεί έξω από την πόλη να κάνει τις φυγούρες του θα τον κρατούσε ανενόχλητο, οι αληθινοί Μακεδόνες αποφάσισαν να του το χαλάσουν...

Θα πάνε στο δίπλα στο Hayatte στο ΙΚΕΑ να τον υποδεχτούν όπως του αρμόζει... Το κάλεσμα είναι για τις 5 το απόγευμα ΑΣ Ικέα - ΝΣ Σταθμός - 12ο χλμ Λεωφόρος Θεσσαλονίκης - Περαίας, 555 35 Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που χάρισε και με τη βούλα το όνομα, την ιστορία και την πολιτισμική ταυτότητα των Μακεδόνων στους Σλάβους!

Την Τετάρτη 4.7.2018 το απόγευμα λίγες μέρες μετά την υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Ας τον υποδεχτούμε...έτσι όπως του αξίζει! ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! Ο αγώνας για να τους χαλάσουμε τα σχέδια, ο αγώνας τη Μακεδονία μας συνεχίζεται! Επόμενη στάση, στάση ΑΣ Ικέα - ΝΣ Σταθμός Τετάρτη 17.00 μ.μ.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! (Μετά το πέρας της διαμαρτυρίας και της πορείας προς το ξενοδοχείο θα κατεβούμε μαζικά κατά τις 20.00 μ.μ στον Λευκό Πύργο. Μη λείψει κανείς!)

Δείτε τον χάρτη





Πηγή
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_132.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...