Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Όσα δακρυγόνα και να μας βάζουν, εκείνοι θα κλάψουν στο τέλος


Τα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία πολλαπλασιάζονται ότι και να λένε τα άτομα που είναι στην εξουσία διότι ο λαός δεν τους φοβάται.

Όσα δακρυγόνα και να μας βάζουν σε κάθε Συλλαλητήριο εκείνοι θα κλάψουν στο τέλος όταν θα ακυρωθεί η απαράδεκτη Συμφωνία. Διότι η απογοήτευση θα είναι τόσο μεγάλη όσο είναι η αλαζονεία τους πάνω σε όλο το θέμα. Κανείς δεν πρόκειται να τους σώσει από την επανάσταση της Μακεδονίας και αυτό θα γράψει η ιστορία που θα απορρίψει τα είκοσι άρθρα του κειμένου επειδή πρόκειται για μια πράξη βαρβαρότητας που προσπαθεί να πλήξει τον Ελληνισμό. Μόνο που δεν υπολόγισε σωστά τις αντοχές του ενάντια σε τέτοιες επιθέσεις.

Ξέρουμε ότι ο αληθινός εχθρός μας δεν είναι ο σκοπιανός λαός αλλά μια καθυστερημένη ιδεολογία που προσπαθεί από τη μια να φτιάξει μια πλαστή εθνική ταυτότητα και από την άλλη να πλήξει την ιστορία ενός έθνους για να φανεί ότι κατάφερε να εκδικηθεί την ήττα της μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Είναι πραγματικά για κλάματα να πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να περάσουν τη βαρβαρότητα ενός συστήματος στην πατρίδα της ελευθερίας.

Ν. Λυγερός

πηγή: thesecretrealtruth

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...