Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ράπισμα Αμβρόσιου στον Πολάκη: Έχετε καταστρέψει την Ελλάδα – Λες βλακείες – Η οικογένεια του Αμιρ λαμβάνει επίδομα 2.100€ και οι Έλληνες πεινούν


Την δική του απάντηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για την δήλωσή του πως «Μερικοί τέτοιοι ιεράρχες σαφώς και έχουν ευθύνη για τη χρεωκοπία αυτής της χώρας» δίνει με σημερινή παρέμβασή του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Ο Ιεράρχης χαρακτηρίζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ως “εκκλησιαστικά αγράμματο” και τονίζει: “ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, φερόμενος σαν μάγκας, να αποφαίνεσθε επί ζητημάτων, τα οποία έχουν σχέση με την Ορθόδοξη Πίστη, με την Θεολογία, με την ζωή της Εκκλησίας κλπ. καί μάλιστα όταν δεν ανήκετε στα ζωντανα μέλη της Εκκλησίας! Τα ζητήματα αυτά ανήκουν στην αρμοδιότητα των Θεολόγων καί των εκκλη- σιαστικών Προσώπων!”

Σύμφωνα με την απάντηση του κ .Αμβρόσιου οι Ιεράρχες “αγωνιζόμεθα για να καλύπτουμε τα κενά, τα οποία δημιουργει η εγκληματική διακυβέρνηση της Χώρας μερικών εξ Υμών! Παρέχουμε δηλ. γεύματα ή και τρόφιμα σε πεινασμένους, στέγη σε αστέγους, ένδυμα σε γυμνούς, φάρμακο σε απόρους, εργασία σε ανέργους, παρηγοριά στους απελπισμένους, τους οποίους δημιουργεί καθημερινώς η Υμετέρα άστοργος συμπεριφορά! Ρίψτε μια ματιά στα Κρατικά Νοσοκομεία, των οποίων Υμείς έχετε την ευθύνη! Δεν έχουν ούτε γάζες για τους ‘Ελληνες νοσηλευομένους! Ενώ τήν ίδια ώρα οι Μετανάστες έχουν απόλυτη προτεραιότητα στις νοσηλευτικές παροχές! Οι ‘Ελληνες Πολιτες πεινούν και υποφέρουν! Οι Μετανάστες είναι ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Σας. Η οικογένεια του μικρού Αμίρ, τον οποίον ο Πρωθυπουργός εκάλεσε στο Πρωθυπουργικό Γραφείο του για να του προσφέρει την Ελληνική Σημαία, όπως έγραψαν τα ΜΜΕ, λαμβάνει κάθε μήνα αθροιστικώς το ποσόν των ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ (2.100) € υπό μορφήν επιδόματος στούς μετανάστες (800 € σε κάθε άτομο), το οποίον προσφέρουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, είναι δε και ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ! Επί τέλους, ας το παραδε-χθήτε! Έχετε καταστρέψει την Ελλάδα!”

Κατόπιν απευθυνόμενος πάντα προς τον υπουργό του καταλογίζει πως ως προς τα θρησκευτικά ζητήματα “ΕΙΣΘΕ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” και μιλάει για “κακία της ψυχής του” φέρνοντας και παράδειγμα από τον βίο και τα θαύματα του Αγίου Σπυρίδωνος.

Εν μέσω της παρέμβασής του πάντως βρίσκει την ευκαιρία να καταφερθεί ενάντια και στους θιασώτες της Συνόδου του Κολυμπαρίου λέγοντας: “στις 11 Νοεμβρίου του 1718, ο Καθολικός στο θρήσκευμα Άρχοντας-Κατακτητής, συνοδευόμενος από τη συνοδεία του, αποφάσισε να μεταβεί στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, για να προωθήσει τα σχέδιά του. Επικαλούμενος τήν υπεροχική του θέση, έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες και εντολές, ώστε την επομένη ημέρα, (12 Νοεμβρίου), τα συνεργεία να αρχίσουν τήν κατασκευή του νέου βωμού, δηλ της Αγίας Τραπέζης για τους Καθολικούς, δίπλα απο τήν Αγία Τράπεζα ημών των Ορθοδόξων. (Σημ. άς τα ακούσουν αυτά και οι θιασώτες της δήθεν «Αγίας και Μεγάλης Συνόδου» της Κρήτης του 2016, αλλά καί ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ)” και παραθέτει ένα θαυμαστό περιστατικό με τον Άγιο Σπυρίδωνα που εμπόδιεσε την πρόθεση του Άρχοντα.

Και στο τέλος ξεσπαθώνει:

“Ας καθήσετε, λοιπόν, όλοι εσείς «οι εξυπνάκηδες», που μας κυβερνάτε σήμερα και καταστρέφετε τήν Ελλάδα μας! Ας καθήσετε, επαναλαμβάνω, όλοι εσείς, που πολεμάτε την Αγία Ορθοδοξία μας, ενώ συγχρόνως, δυστυχώς, προστατεύετε τους Μουσουλμάνους μετανάστες-κατακτητές! Ας καθήσετε όλοι εσείς, οι οποίοι καταληστεύετε τον ‘Ελληνα πολίτη με τους αβάστακτους φόρους και τις ποικίλες περικοπές μισθών και συντάξεων! Ας καθήσετε, επαναλαμβάνω για τέταρτη φορά, όλοι εσεις οι του ΣΥΡΙΖΑ λήσταρχοι, οι οποίοι με τις δημοπρασίες και τα κόκκινα δάνεια ξεπουλάτε την Ελλάδα σε ξένα χέρια και σε αλλότρια συμφέροντα! Με τις δημοπρασίες και τα κόκκινα δάνεια, όπου μεγαλοκαρχαρίες του χρήματος, προερχόμενοι κυρίως από την Τουρκία, με μόλις 25.000-30.000 € αγοράζουν κατοικίες-μεγαθήρια Ελλήνων Πολιτών-οφειλετών από τραπεζικά δάνεια, τα οποία είχαν λάβει, κατοικίες στα πιό όμορφα μέρη της Αττικής ή μέ λίγα ψίχουλα αγοράζουν ολόκληρα κεντρικά και ιστορικά ξενοδοχεία, όπως π.χ. το HILTON στο κέντρο των Αθηνών! Ας καθήσετε, επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, να διαβάσετε την Ελληνική ιστορία, την ιστορική πορεία της Ορθοδοξίας μας, τους βίους των Αγίων μας και έπειτα ελάτε να συζητήσουμε! Τότε δεν θα μπορείτε να επαναλάβετε βλακείες, όπως τα Πολάκια λόγια: «Μερικοί τέτοιοι ιεράρχες σαφώς και έχουν ευθύνη για τη χρεωκοπία αυτής της χώρας»! “

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/12/2100.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...