Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Το Δημοψήφισμα Αποδείχθηκε «Πυρηνικό Όπλο» – Ο ένας μετά τον άλλο οι Τροικανοί Οπισθοχωρούν.

σχόλιο Γ.Θ : Δεν πρέπει να έχουμε ψευδαισθήσεις ότι οι ευρωούνοι ξαφνικά αντιλήφθηκαν το λάθος τους. Στις επόμενες μέρες θα δούμε το ερεβώδες, εκδικητικό πρόσωπό τους ξανά. Ο μόνος λόγος που τώρα φαίνεται ότι οπισθοχωρούν είναι για να μετριάσουν την ήττα τους από την απάντηση του Ελληνικού Λαού. Να δείξουν δηλαδή μία ψευδή εικόνα ότι η ήττα και το ΟΧΙ των Ελλήνων δεν τους ενοχλεί και ότι η αλαζονική άτεγκτη εικόνα τους δεν τσαλακώθηκε.  



ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ… ΟΙ «ΕΤΑΙΡΟΙ» ΑΠΕΙΛΟΎΣΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ, ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ… ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ, ΘΕΣΜΟΙ, ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ (Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ) ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ…
ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ, ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ…
Λαγκάρντ: Με χρέος ή χωρίς η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος του ΔΝΤ
Με χρέος ή χωρίς η Κριστίν Λαγκάρντ καθιστά σαφές σε συνέντευξή της στην Handelsblatt ότι η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος του ΔΝΤ! Αλλά όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα η Κριστίν Λαγκάρντ είναι εμφανώς «ταραγμένη» κατά τη διάρκεια όλης της τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε…
Έλληνες, Το Ισχυρό ΟΧΙ Πιάνει Τόπο – Ολάντ: «Η Ελλάδα δεν φεύγει από το Ευρώ» – Ενισχύστε Το
Σαπέν: Η Ελλάδα πρέπει να διασωθεί με υπεύθυνο τρόπο
Ακόμα και εάν οι Έλληνες ψηφίσουν «όχι» πρέπει να αναζητηθεί συμβιβασμός δήλωσε πριν από λίγο ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν τονίζοντας ότι «η Ελλάδα πρέπει να διασωθεί με υπευθυνο τρόπο». Όπως είπε «η διαπραγμάτευση πρέπει να αρχίσει τη Δευτέρα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ενώ κάλεσε τις ευρωπαικές κυβερνήσεις να μην κρύβονται πίσω από την ΕΚΤ. Ο Γάλλος υπουργός τόνισε ότι πρέπει να σεβαστούμε την ψήφο των Ελλήνων».
Παράλληλα ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν είπε «πως εάν οι Ελληνες ψηφίσουν «όχι» τότε να μην επαναθεσπίσουμε τη Συνθήκη των Βερσαλλιών».
Ρέντσι: Να ξαναρχίσουμε τις συνομιλίες ανεξαρτήτως αποτελέσματος
Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, είναι προφανές ότι την επομένη του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να ξαναρχίσουν τις συνομιλίες, δηλώνει σήμερα ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Il Messaggero.
Ο Ρέντσι εκτίμησε επίσης ότι η Ελλάδα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, δεν θα βγει από την ευρωζώνη και θα κάνει τα πάντα για να διαπραγματευτεί.
«Όταν βλέπεις έναν συνταξιούχο να κλαίει μπροστά σε μια τράπεζα και τους ανθρώπους που κάνουν ουρά μπροστά από τα ATM, αντιλαμβάνεσαι ότι μια χώρα τόσο σημαντική για τον κόσμο και για τον πολιτισμό της όσο η Ελλάδα δεν μπορεί να καταλήγει έτσι», σημειώνει ο Ρέντσι.
«Είναι επομένως προφανές, ότι την επόμενη ημέρα θα πρέπει να ξαναρχίσουμε να μιλάμε. Η πρώτη που το γνωρίζει αυτό είναι ακριβώς η Άνγκελα Μέρκελ», συμπεραίνει, αναφερόμενος στην Γερμανίδα καγκελάριο.
«Η ΕΚΤ είναι έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα αν χρειασθεί…»

http://hellasforce.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...