Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας που ο Χαικάλης κατηγγειλε πως αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει.

xaikalis-
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας…

με τα αρχικά Γ.Α., είναι αυτός που παρουσιάζεται στο οπτικοακουστικό υλικό και φέρεται να είναι διατεθειμένος να μεσολαβήσει για να διακανονιστεί δάνειο ύψους 700.000 ευρώ του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη! 
Ο Γ.Α. παρουσιάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ως
υπάλληλος τράπεζας.

Στις 13.00 στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου παρουσία και του ίδιου του Πάνου Καμμένου αλλά και του κυρίου Χαϊκάλη. Όπως λένε από το πρωί θα δοθεί επίσημα το όνομα στην δημοσιότητα.
Κατά τις δύο καταθέσεις του στον κ. Παναγιωτόπουλο ο Παύλος Χαϊκάλης δέχθηκε πιεστικές ερωτήσεις για να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, ωστόσο ο κ. Χαϊκάλης δεν το έκανε. Ο εισαγγελέας που παρέλαβε το υλικό που παρέδωσε ο κ. Χαϊκάλης (γίνεται λόγος για οπτικοακουστικό υλικό) το απέστειλε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για επεξεργασία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ευδιάκριτα πρόσωπα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Έγκληματος από το υλικό δεν μπόρεσε να διευκρινίσει με βάση το υλικό ποιο είναι το πρόσωπο που επιχειρεί σύμφωνα με την καταγγελία τον χρηματισμό. 
Ανάλογη ήταν και η απάντηση της κρατικής Ασφάλειας, μέχρι σήμερα το πρωί τουλάχιστον.
Άλλες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε το όνομα του δράστη της απόπειρας χρηματισμού στην αστυνομία.
Πηγή


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...