Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ: ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ – ΕΧΩ ΤΟ ΥΛΙΚΟ.

Αν βγάλω το υλικό θα γινει κόλαση – καλώ την δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει θεσμικά την υποθεση για να σωθεί η Δημοκρατία.



ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ 700 χιλιάρικα και διακανονισμό του δανείου του!
Ο Λαζοπουλος εχει το υλικό ΟΠΤΙΚΟ!
Έχουν δώσει τα στοιχεια στον εισαγγελέα εδω και 15 μέρες αλλά ακομα δεν εχει κινηθεί η δικαιοσύνη!


ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Αν βγάλω το υλικό θα γινει κόλαση – καλώ την δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει θεσμικά την υποθεση για να σωθεί η Δημοκρατία.


Το έγκλημα ειναι οργανωμένο. Την ίδια στιγμή που πίστευαν οτι «έδεναν» τον Χαϊκάλη, διέρρεαν παραπολιτικά στις νταβατζοφυλλάδες οτι ο Χαϊκάλης θα ψηφίσει εκτος γραμμής!
Εαν λειτουργήσει η δικαιοσύνη, θα πρεπει να καλέσει και αυτους τους μικροπολιτικούς, για να καταθέσουν ΠΟΙΟΣ τους έδινε τις διαρροές. Πιστεύοντας βέβαια οτι ο Χαϊκάλης θα πάρει τα φράγκα.


Στη Βουλή μεταφέρθηκε η καταγγελία περί απόπειρας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, όπως αποκάλυψε το πρωί ο Λάκης Λαζόπουλος και επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.
Χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του Π. Χαϊκάλη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος έκανε λόγο για «πολύ σοβαρά πράγματα», ζητώντας να μην επιδειχθεί η παραμικρή ανοχή και να υπάρξει πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης.

Μάλιστα παρενέβη και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν η συντριπτική πλειονότητα των εκπροσώπων του λαού που έχουν αίσθηση καθήκοντος να ανεχθούν την κατάλυση των θεσμών και τελικά της Δημοκρατίας στην πράξη.



http://olympia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...