Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Και οι κύνες αναιδείς τη ψυχή, ουκ ειδότες πλησμονήν και εισί πονηροί ουκ ειδότες πάντες εν ταις οδοίς αυτών εξηκολούθησαν, έκαστος κατά το εαυτού» (Ησαΐα νστ΄10).

Ένα προδοτικό πολιτικό κατεστημένο, μια ξεπουλημένη οικονομική ελίτ που ποτέ δεν αισθάνθηκε ελληνικά, μια εγκληματικά αναίσθητη τραπεζιτική ολιγαρχία που είναι όργανο ξένων ανθελλήνων τοκογλύφων και μια οικουμενιστική νεοταξική θρησκευτική ηγεσία, έφεραν την μοναδική χώρα στον κόσμο με τόσους ήρωες στην ιστορία της, στην σημερινή άθλια κατάσταση και μνημονιακή σκλαβιά. Η Νέα Τάξη είχε οργανώσει καλά τα σχέδια της για την εξόντωση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας σε συνεργασία με τους Εφιάλτες της σύγχρονης Ελλάδας.
Και ενώ τα γεγονότα τρέχουν και συχνά ξεπερνούν και τους πιο υποψιασμένους, είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιούμε κάποια βασικά στοιχειά αυτής της «Μυστικής Ελίτ» που διαφεντεύει σήμερα τον κόσμο και η οποία από παλιά σκόπευε στην ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας. Αλλά ποια είναι τα βασικά σημεία αυτής της σατανικής και ανθελληνικής συνομωσίας σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο:
1) Η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με ένα ενιαίο νόμισμα, έναν ενιαίο στρατό και στο τέλος μια ενιαία θρησκεία. Προς το σκοπό αυτόν θα κυκλοφορήσουν στον κόσμο διάφορες ιδέες δήθεν «θρησκευτικής απελευθέρωσης», ενώ θα χρησιμοποιηθεί ως βάση το κίνημα της «Νέας Εποχής» για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας.
2) Η πλήρη εξάλειψη των εθνικών κρατών. Αυτό επιτυγχάνεται με την πρόκληση της πλήρους κατάρρευσης των οικονομιών των διάφορων εθνικών κρατών και τη δημιουργία ενός πολιτικού χάους. Έτσι θεωρείται ότι θα γίνει πολύ πιο εύκολη η διάλυση του συστήματος των εθνικών κρατών και η επιβολή της μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
3) Η εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού συστήματος επιτήρησης και ελέγχου των πολιτών και ένα αυστηρό αστυνομικό και στρατιωτικό σύστημα επιβολής της εξουσίας τους.
4) Το τέλος της βιομηχανοποίησης και την μετάβαση στην λεγόμενη «μεταβιομηχανική κοινωνία μηδενικής ανάπτυξης», με εξαίρεση τις βιομηχανίες των υπολογιστών και των υπηρεσιών.
5) Την υποδούλωση των λαών με ελεγχόμενες πολιτικές και οικονομικές «κρίσεις» τις οποίες θα προκαλούν οι ίδιοι και θα διαχειρίζονται σύμφωνα με τα στενά τους συμφέροντα.
6) Την πρόκληση περιορισμένων πολέμων, λιμοκτονιών και ασθενειών στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, για να περιοριστεί ο αριθμός των «άχρηστων καταναλωτών», αφού οι πρώτες ύλες αρχίζουν να σπανίζουν.
Εκτός αυτών, όμως, θα πρέπει να περιοριστεί με έλεγχο των γεννήσεων και ο πληθυσμός των «πολιτισμένων» δυτικών κρατών.
7) Την υποστήριξη και την ενίσχυση «υπερεθνικών» ιδρυμάτων όπως ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, (UN), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF) , η Παγκόσμια Τράπεζα (BIS) και το Παγκόσμιο Δικαστήριο (World Court). Ειδικότερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα θα χρησιμοποιηθούν για την οικονομική υποδούλωση των κρατών μέσω των παρεχόμενων σε αυτά δανείων που, συνήθως, δεν μπορούν να ξοφλήσουν ποτέ και έτσι επαναδανείζoνται, για να ξεπληρώσουν ένα μόνο μέρος των προηγούμενων οφειλών τους ή μόνο των τόκων τους, δημιουργώντας νέα μεγαλύτερα κάθε φορά οφειλόμενα ποσά μέχρι να σφίξει γερά η θηλιά γύρω από το λαιμό τους και να αναγκαστούν να μετατραπούν σε πειθήνια όργανα της διεθνούς οικονομικής Ελίτ, υπακούοντας άμεσα στις επιταγές της. Κλασσικό παράδειγμα υποδούλωσης η ελληνική περίπτωση.
8) Τον έλεγχο των πολιτικών και των κυβερνήσεων, ώστε να βρεθούν τελικά στις σημαντικές θέσεις δικοί τους άνθρωποι, ανεξάρτητα από το κόμμα που αυτοί προέρχονται. Η Ελίτ άλλωστε, δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Χρησιμοποιεί απλώς τα κόμματα, για να διαιρεί και να διχάζει το λαό. Με αυτόν τον τρόπο τον ελέγχει και τον κυβερνά ευκολότερα. Στο γενικό αυτό βασικό σχήμα εντάσσετε και η προώθηση διάφορων
«σωτήρων» πολιτικών που εμφανίζονται ξαφνικά, για να βγάλουν δήθεν μια χώρα από τη δεινή της κατάσταση.
9) Να υποθάλψουν και να χρησιμοποιήσουν την τρομοκρατία, για να προωθήσουν ευκολότερα τους σκοπούς τους, με τα «αντιτρομοκρατικά» μέτρα που θα «χρειαστεί» να πάρουν. Να στηρίξουν την εξάπλωση εξτρεμιστικών θρησκευτικών λατρειών και οργανώσεων όπως το τελευταίο τους «προϊόν», οι Τζιχαντιστές.
10) Την εισαγωγή νέων λατρειών, προτύπων μουσικής, κουλτούρας και συμπεριφοράς, υποστηρίζοντας και τα ήδη υπάρχοντα όταν αυτά εξυπηρετούν τους σκοπούς τους για την εσωτερική αλλοτρίωση της ανθρωπότητας.
11) Την ανάδειξη και ποινικοποίηση άρνησης κάθε είδους φυσικής διαστροφής, όπως ομοφυλοφιλία, παιδεραστία, κτηνοβασία, σαν στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
12) Την κατεύθυνση κάθε επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης σύμφωνα με τα συμφέροντα τους Εδώ είναι σημαντικό να επισημάνουμε το ενεργειακό παιχνίδι όπως «παίζεται» από την παγκόσμια Ελίτ η οποία έχει αποκλείσει τις έρευνες για «ελεύθερη» ενέργεια.
13) Την εξασθένηση και την εξαχρείωση της εργατικής τάξης με τη δημιουργία μαζικής ανεργίας. Καθώς οι δουλειές λιγοστεύουν λόγω της πολιτικής της μεταβιομηχανικής μηδενικής ανάπτυξης, οι εξαχρειωμένοι κι αποθαρρυμένοι εργάτες θα καταφύγουν στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. Για το σκοπό αυτόν έχει αναπτυχθεί ένα πρόγραμμα δράσης, που είναι γνωστό ευρέως με το όνομα «Υδροχοϊκή Συνωμοσία».

Όπως βλέπουμε πολλά από αυτά έχουν ήδη εφαρμοστεί στην χώρα μας όπου η σημερινή πολιτική ακόμα και θρησκευτική ηγεσία υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο την εφαρμογή των νεοταξικών εντολών, (βλέπε π.χ. το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο).
Η συνειδητοποίηση της πορείας εφαρμογής της Νέας Τάξης και η αποκάλυψη του ρόλου όλων αυτών των συνεργών της παράδοσης στους νεοταξικούς σατανιστές, παρά την καθημερνή μιντιακή πλύση εγκεφάλου, είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα αντίστασης. Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι η αφύπνιση αντίστασης που θα δημιουργήσει ικανά αναχώματα στην υποδούλωση της ανθρωπότητας στις δυνάμεις του Αντίχριστου. Εδώ θα παίξουν τον σημαντικό ρόλο όσοι έχουν την δύναμη να ορθώσουν λόγο αντίστασης είτε είναι κοσμικοί, είτε είναι ρασοφόροι. Θα υπάρξουν παρεμβάσεις και εξελίξεις ανατροπής των σχεδίων των καταχθονίων, γιατί τα σχέδια τους όσο τέλεια και αν είναι, είναι νομοτελειακά αδιέξοδα, καθώς αγνοούν το πιο σημαντικό. Αυτό δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον σκοπό της δημιουργίας του ανθρώπου και του κόσμου και της σωτηριολογικής επέμβασης του Θεανθρώπου. Αλώστε τα γεγονότα της εποχής μας ήταν γνωστά και τα είχαν προφητέψει εδώ και πολλούς αιώνιες.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...