Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ανησυχία Πεκίνου για εξάπλωση του Χριστιανισμού στην Κίνα.

σχόλιο Γ.Θ : Η ανησυχία πολύ εύκολα μπορεί να μετεξελιχθεί σε διωγμό...
Δεν είναι περίεργο που το Κινεζικό κράτος όλα τα αντιγράφει και τα αποδέχεται από την Δύση και το σάπιο της πολιτισμό εκτός από ένα... τον Χριστιανισμό; (έστω τον διαστρεβλωμένο)
Μακάρι να έχουμε άδικο αλλά η μελλοντική υπερδύναμη του Κινεζικού δράκου έχει όλες τις προδιαγραφές να ενσαρκώσει τον δράκο της Αποκάλυψης...

Και για να μην ξεχνιόμαστε, αναλογιστείτε σε μια αλληλοεξόντωση Ρωσίας - Δύσης, ποιος θα τρίβει τα χέρια του αφού θα έχει μείνει μόνος κυρίαρχος...
Ο επικεφαλής των Θρησκευμάτων, στην κυβέρνηση της Κίνας, Wang Tszoan, προειδοποίησε για τον κίνδυνο της εξάπλωσης του Χριστιανισμού στη χώρα, σημειώνει σε σημερινό δημοσίευμά του το BBC.
Σύμφωνα με τον Κινέζο υπουργό «Οι Κινέζοι θα πρέπει να προβούν σε αποφασιστική αντίσταση στις προσπάθειες άλλων χωρών να επιβάλουν τον χριστιανισμό στην Κίνα».
Η δήλωση του Βανγκ Τζοάν, έρχεται εν μέσω συνεχιζόμενης εκστρατείας σε διάφορες κινεζικές επαρχίες κατά τον εορτασμό των Χριστουγέννων, καθώς πολλοί Κινέζοι στόλισαν τα σπίτια τους εν όψει των Χριστουγέννων.


http://www.echedoros-a.gr/2014/12/blog-post_110.html
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...