Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

damas-2975059-jpg_2598931_652x284
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Το Press TV δίνει σήμερα την πληροφορία ότι αποκρυπτογραφήθηκε  έκθεση που έδειχνε...
ότι το Ισράηλ   πρόσφατα εφοδίασε με συσκευές υποκλοπών τηλεφωνικών συνδυαλέξεων και άλλων επικοινωνιών, τις ομάδες των μισθοφόρων ισλαμιστών  που δρουν στο εσωτερικό της Συρίας.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, που αρνήθηκαν να κατονομαστούν, το Ισραήλ έχει παράσχει τις κατασκοπευτικές συσκευές  σε μαχητές που πολεμούν εναντίον των μονάδων του συριακού στρατού  στη νοτιοδυτική πόλη της Daraa, που βρίσκεται  90 χιλιόμετρα  νότια της Δαμασκού αλλά και στην πόλη της Quneitra,  στα κατεχόμενα από το Ισραήλ, Υψίπεδα του Γκολάν.
Η έκθεση διέρρευσε μαζί με άλλα έγγραφα που αποκάλυπταν  ότι εκατοντάδες τραυματίες ισλαμιστές  που πολεμούσαν εναντίον της συριακής κυβέρνησης απολαμβάνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ισραηλινά νοσοκομεία.
Σύμφωνα με τα έγγραφα από τα ισραηλινά νοσοκομεία, ο στρατός του Ισραήλ μέχρι το Σεπτέμβριο , είχε καταβάλει 10 εκατομμύρια δολάρια  για τα έξοδα της θεραπείας των »μαχητών» με χρήματα που προέρχονται από τον προϋπολογισμό του ισραηλινού στρατού  .
Προκύπτει ότι κατά τα τελευταία δύο χρόνια,  398 τραυματίες  νοσηλεύθηκαν στο νοσοκομείο Galil  της πόλης  Ναχαρίγια στα βόρεια κατεχόμενα .
Ένα άλλο νοσοκομείο στην πόλη  Safed έχει προσφέρει θεραπεία σε εκατοντάδες άλλους μισθοφόρους.
Η Δαμασκός επίσημα καταγγέλει ότι το Τελ Αβίβ βοηθάει τις τζιχαντιστικές ομάδες που δρούν στη Συρία. Ο Συριακός στρατός έχει επανειλημμένα κατάσχει τεράστιες ποσότητες οπλισμού και άλλων πολεμικών εξαρτημάτων ισραηλινής κατασκευής που έφεραν οι ξένοι Τζιχαντιστές.
Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι μια νέα τρομοκρατική ομάδα, η Ταξιαρχία του Haramain Sharifain  που έχει λάβει εκπαίδευση στη Σαουδική Αραβία, ετοιμάζεται να εισβάλει στην νοτιοδυτική επαρχία της Quneitra που ανήκει στη Συρία.

dimpenews/com




Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...