Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ένας... αλλά Καντίροφ.


HGVKHGJK
σχόλιο Γ.Θ : Αν ήμασταν ελεύθερη χώρα και όχι αποικία των αμερικανοευρωπαίων, θα είχαμε υιοθετήσει το μεγαλοφυές σχέδιο του Πούτιν και στην δική μας Τσετσενία, της περιοχές της Θράκης δηλαδή που οι δοσίλογοι πολιτικοί επέτρεψαν εσκεμμένα να δημιουργηθεί ένας δούρειος ίππος της Άγκυρας, θα είχαμε έναν δικό μας Καντίροφ που με σιδηρά πυγμή θα κατεύθυνε απόλυτα τους μουσουλμάνους ομόδοξούς του υπέρ της Ελλάδος.
Λύσεις υπάρχουν, θέληση όχι. 



Δ Πορφύρης Π Σταφυλά
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ ζήτησε την ποινική δίωξη των βουλευτών της Ουκρανίας Γιούρι Birch,  Ιγκόρ  Mosiychuk για τις δημόσιες δηλώσεις του εγκωμιασμού των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Γκρόζνι στις 4 Δεκεμβρίου. Δημοσίευσε στο Instagram  τα μεσάνυχτα της 5ης προς 6ης Δεκεμβρίου:
«Απόψε,έδωσα εντολή στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και στις ειδικές δυνάμεις της Δημοκρατίας της Τσετσενίας να ξεκινήσει αμέσως ποινική δίωξη κατά των βουλευτών της Ουκρανίας Γιούρι Birch και Ιγκόρ Mosiychuk. Έχω δώσει εντολή να ληφθούν ολοκληρωμένα μέτρα για τη σύλληψη και την παράδοση των εν λόγω προσώπων στην Τσετσενία, καθώς και για τον έτερο εγκληματία  Isa Munayev . Θα πρέπει να ελεγχθεί ο ρόλος τους στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Γκρόζνυ«.
bljjnlj
 Σύμφωνα με τον επικεφαλή της Τσετσενίας, οι πολιτικοί της Ουκρανίας είχαν μιλήσει για τα χτυπήματα  πριν την εκτέλεσή τους και τώρα δεν θα μπορούσε να υπάρξει καμία αμφιβολία ότι «οι ουκρανοί φασίστες και εθνικιστές παρέχουν οικονομική ή άλλη βοήθεια στα απομεινάρια των τρομοκρατών στην περιοχή του Καυκάσου.»
 «Αν κάποιος νομίζει ότι επιτρέπεται η ατιμωρησία για την υποστήριξη της τρομοκρατίας, είναι βαθιά λαθεμένος. Όποιος με λόγια ή έργα ή με δολλάριο θα παράσχει ηθική και υλική βοήθεια στους τρομοκράτες, θα βγούμε από το έδαφος και θα τους θάψουμε βαθιά στο έδαφος!
Νωρίτερα είχε ενημερώσει για σημαντικές του αποφάσεις σε συνάντηση με τα σώματα ασφαλείας και τους κρατικούς φορείς:
lhknbhl
»Το βράδυ είχα μια συνάντηση με τους υπουργούς, διοικητές περιοχών και  τον αρχηγό της αστυνομίας. Ζήτησα να είναι σκληροί αλλά δίκαιοι. Εάν τουλάχιστον ένα άτομο από αυτούς παράνομα οπλοφορήσει και συνευρεθεί με  εγκληματικά στοιχεία ,  να παραιτηθεί αμέσως.»
»Στην Τσετσενία, όχι μόνο δεν θα γίνουμε Γουαχαμπίτες, αλλά ούτε καν θα τους μιμηθούμε στην ενδυμασία και τη συμπεριφορά. Στην Τσετσενία θα είναι υπεύθυνος ο κάθε γονιός για τις ενέργειες των παιδιών τους! Αν ο πατέρας βλέπει ότι ο γιος του, ξεκίνησε μια πορεία του τρόμου και του γουαχαμπιτισμού, ας ειδοποιήσει τις αρχές , ή να βρει άλλους τρόπους για να σταματήσει το γιό ή την κόρη του πριν  την όποια αιματοχυσία.
gbljbgl
»Βλέπω το θάνατο όλων των αξιωματικών της αστυνομίας , ως το θάνατο των συγγενών μου. Θα είναι  σκληρή η απάντηση για  εκείνους που διευκόλυναν ή δεν παρεμπόδισαν να συμβεί το κακό, όποιος και αν ήταν. Δεν με ενδιαφέρουν οι  οργανώσεις για τα  ανθρώπινα δικαιώματα, που είναι σιωπηλές βλέποντας τη δολοφονία εκατομμυρίων μουσουλμάνων στη Συρία και το Ιράκ από εκπαιδευμένους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στη Δύση. Εάν  μαχητές στην Τσετσενία διαπράξουν  δολοφονία  αστυνομικού ή άλλου προσώπου, οι οικογένειες των τρομοκρατών  θα απελαθούν αμέσως εκτός Τσετσενίας, χωρίς το δικαίωμα της επιστροφής.  Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει εδώ αιματοχυσίες!»



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...