Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

4 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΦΟΡΤΙΟ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
To βράδυ του Σαββάτου στις 13 Δεκέμβρη 4 αεροπλάνα του ΝΑΤΟ προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Zaporojié και προχώρησαν στη διαδικασία εκφόρτωσης.

Ήταν 23h30 χθες όταν πραγματοποιήθηκε η προσγείωση.Σύμφωνα με την πηγή το φορτίο είναι συσκευασμένο σε κιβώτια μεταφέρει η «Novorussie».
Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος Νοεμβρίου άρχισε η ενίσχυση του αεροδρομίου κατά μήκος της περιμέτρου του.Οι εργασίες τελείωσαν εδώ και κάποιες ημέρες. Τα ΜΜΕ υποθέτουν ότι οι ΗΠΑ δεν περίμεναν την σύγκλητο να επικυρώσει την απόφαση για αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία και επιτάχυναν τον ανεφοδιασμό σε όπλα του ουκρανικού στρατού. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα ακολουθήσει η αποστολή στρατιωτικών συμβούλων.
Ομοίως στρατιώτες του ΝΑΤΟ εντοπίστηκαν στη ζώνη της αντιτρομοκρτατικής λεγόμενης επιχείρησης που πραγματοποιεί το Κιέβο στην πόλη Tchougouïev στην περιοχή του Kharkov.
Ήδη ξένοι παρατηρήθηκαν σε αυτήν την πόλη αλλά όχι σε μάχη. Σύμφωνα με τους μάρτυρες οι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ ήταν περίπου 50 τον αριθμό μιλούσαν πολωνικά και δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν ενώ επιτέθηκαν σε αυτούς που επιχείρησαν να τους τραβήξουν έστω και μια φωτογραφία με τα κινητά.
Προηγουμένως υπήρξε η πληροφορία ότι το ΝΑΤΟ προτίθεται να εκπαιδεύσει υπαξιωματικούς των ουκρανών.Οι συζητήσεις γι ααυτό το ζήτημα θα αρχίσουν στοις 15 Δεκέμβρη.
Το κόμμα του ουκρανού πρωθυπουργού Arsène Iatseniouk είχε δηλώσει ότι προτεραιότητα του κυβερνητικού συνασπισμού είναι η ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ.(z.ru 14/12/14)

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...