Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ερντογάν: Τα ξένα ΜΜΕ μας κατασκοπεύουν.

σχόλιο Γ.Θ : Ρετζέπ, welcome to the club. Σε εμάς είναι ακόμα χειρότερα και έχεις συμβάλει και εσύ σε αυτό.
Ελληνόφωνα ειδησεογραφικά ιστολόγια έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Ρετζέπ και να υπερασπιστούν με σθένος τις ιερές αγελάδες - τηλεοπτικά κανάλια.
Τρέμουν στην ιδέα οι προπαγανδιστές μήπως και κοπούν τα μέσα προπαγάνδας τους...


Σελίδα Ευαγγελάτου για Ερντογάν.
Έχει χάσει τελείως τη μπάλα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Αυτή τη φορά δεν του φταίνε το YouTube ή το Twitter αλλά όλα τα διεθνή ΜΜΕ που μόνο στόχο και σκοπό έχουν να κατασκοπεύουν την Τουρκία!
Ο Τούρκος πρωθυπουργός κατηγόρησε τον ξένο Τύπου, ανάμεσά τους και το CNN, τον ανταποκριτή του οποίου συνέλαβαν το περασμένο Σάββατο on camera Τούρκοι αστυνομικοί, πως επιδίδεται σε δραστηριότητες "κατασκοπείας" και θέλει να προκαλέσει ταραχές στη χώρα του!

Εκτός από τον Τύπο, ο Ερντογάν κατήγγειλε επίσης σήμερα την αντιπολίτευση, την οποία κατηγόρησε ότι "καπνίζει χασίς" συνωμοτώντας εναντίον του
"Το τσιράκι του CNN (. . .) πιάστηκε επ' αυτοφώρω", δήλωσε ο Ερντογάν εκφράζοντας την ικανοποίησή του κατά την εβδομαδιαία ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του.
Ο ανταποκριτής του CNN τέθηκε για λίγο υπό κράτηση το Σάββατο ενώ έδινε ζωντανά την ανταπόκρισή του για την εντυπωσιακή αστυνομική δύναμη που είχε τεθεί επί ποδός από τις αρχές στην εμβληματική πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης για να εμποδίσει να γίνουν εκεί συγκεντρώσεις για την πρώτη επέτειο της αντικυβερνητικής αμφισβήτησης του Ιουνίου 2013.
Ο ανταποκριτής του CNN Ιβάν Ουάτσον τέθηκε υπό κράτηση από αστυνομικούς με πολιτικά και απελευθερώθηκε γρήγορα αφού ελέγχθηκε η ταυτότητά του, ενώ του ζητήθηκε συγγνώμη από την αστυνομία.
Οι δυνάμεις καταστολής κατέστειλαν βίαια το Σάββατο, κυρίως στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα, τις χιλιάδες των διαδηλωτών που είχαν αψηφήσει την απαγόρευση των αρχών για να τιμήσουν τις λεγόμενες ταραχές του Γκεζί, προχωρώντας σε πολλές συλλήψεις.
Click4more: Τουρκία: Η στιγμή που δημοσιογράφος του CNN συλλαμβάνεται στην πλατεία Ταξίμ
Τα ξένα μέσα ενημέρωσης "δεν έχουν καμιά σχέση με την ελευθερία του Τύπου. Έχουν μια αποστολή, ενεργούν σαν κατάσκοποι", επέμεινε σήμερα ο Ερντογάν. "Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που έφθασαν στην Κωνσταντινούπολη για να εκτοξεύσουν προκλητικές και υπερβολικές εκκλήσεις, έφυγαν με άδεια χέρια", καυχήθηκε επίσης.
Κατά τις περσινές ταραχές, που είχαν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 8 ανθρώπους ενώ περισσότεροι από 8.000 είχαν τραυματισθεί, ο πρωθυπουργός είχε ήδη καταφερθεί εναντίον του ξένου Τύπου, τον οποίο είχε κατηγορήσει πως συμμετέχει σε μια "συνωμοσία" εναντίον της κυβέρνησής του.
Η Τουρκία του Ερντογάν επικρίνεται τακτικά από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις υπεράσπισης των μέσων ενημέρωσης για επανειλημμένες παραβιάσεις της ελευθερίας του Τύπου.

το είδαμε...
http://www.geopolitics.com.gr/2014/06/blog-post_3.html


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...