Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Κριμαία: Προειδοποίηση ναζιστών στη Συναγωγή της Συμφερόπολης.

σχόλιο Γ.Θ : Τα ηγετικά στελέχη των Ουκρανών Ναζί με πράξεις σαν και αυτή θα έρχονται σε δύσκολη θέση μπροστά στους αμερικανοσιωνιστές χρηματοδότες και καθοδηγητές τους. Πρέπει να εξηγήσουν στα πιόνια τους, στους απλούς ναζιστικούς οπαδούς τους δηλαδή, ότι ο σιωνισμός είναι σύμμαχος, χρηματοδότης και καθοδηγητής τους πλέον και αυτά περί αντισημιτισμού πρέπει να τα ξεχάσουν.


«Θάνατος στους Εβραίους» έγραψαν στη θύρα της Συναγωγής

Άγνωστοι τις νυχτερινές ώρες σχημάτισαν αντισημιτικά συνθήματα και σβάστικες στη Συναγωγή «Νέρ Ταμίντ» στη Συμφερόπολη της Κριμαίας.

Σύμφωνα με τον Ανατόλι Γκεντίν, επικεφαλής της Ένωσης των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Κριμαίας είναι το πρώτο περιστατικό τα τελευταία 20 χρόνια, σύμφωνα με το "Форум Daily" .

Σύμφωνα με τον Γκεντίν, για να γράψει κανείς αυτά τα συνθήματα «έπρεπε να αναρριχηθεί πάνω από φράχτη δύο μέτρων».

«Καταλαβαίνω ότι από την ημέρα της επανάστασης στο Μαϊντάν στο Κίεβο, η ζωή στην Ουκρανία έγινε 30 τοις εκατό πιο ακριβή και αντιλαμβάνομαι ότι η παύση της καταβολής συντάξεων από το Ταμιευτήριο δημιούργησε προβλήματα.

Καταλαβαίνω ότι οι προβοκάτορες θέλουν να δώσουν προσοχή στους κοινούς ανθρώπους για το «ποιος φταίει, σε όλες αυτές τις αλλαγές». «Και ξέρουμε από την ιστορία ότι πάντα φταίει ο Εβραίος, τι θα συμβεί τώρα δεν ξέρω», δήλωσε ο επικεφαλής του Συνδέσμου των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Κριμαίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες άγνωστος πέταξε κοκτέιλ Μολότοφ σε μια από τις συναγωγές στο Κίεβο, σημειώνει το δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...