Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Αποκαλύψεις από το Ρωμανό...

σχόλιο Γ.Θ : Άλλο ένα απόσπασμα από το υπό έκδοση βιβλίο του φίλου Ρωμανού, που μας εισάγει στα ενδότερα του Ρωμαίικου και της φθονερής φραγκοσύνης.
 
Ρωμανού Ξενοφάνουc Ανδρούτσου* 


ΟΙ… «ΣΑΡΚΟΒΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΗΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», ΟΙ… «ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ» ΚΑΙ... «ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»!

«(…) Ο μοναχός Θεόκλητος Διονυσιάτης γράφει για το ρόλο του Βατικανού στη Μικρασιατική καταστροφή:
“Το 1922 αίφνης, υπάρχουν ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν ότι (ο Πάπας) ενεργούσε μυστικώς για να νικηθούν τα ελληνικά στρατεύματα στη Μικρά Ασία, γιατί εφοβείτο, μήπως η Ορθοδοξία επανέλθη στο Βυζάντιο. Και το επέτυχε μέσω των Καθολικών Κυβερνήσεων Ιταλίας και Γαλλίας. Δι’ ο και το πρώτον συγχαρητήριον τηλεγράφημα, που έλαβε ο Κεμάλ, ήταν από τον Πάπαν! (...)”.
Ο ιστορικός Παύλος Καρολίδης λέγει για τον Ιησουΐτη Δυφούρ, ο οποίος ανήκε στις επισκοπές Παρισίων – Στρασβούργου, σε φυλλάδιό του, που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη και Τουρκία την εποχή της επαναστάσεως του 1821, γράφει τα εξής:
“Η μουσουλμανική θρησκεία είναι πολλώ ανωτέρα της θρησκείας των Ορθοδόξων, καθ’ όσον, η των μουσουλμάνων θρησκεία πλησιάζει πολλώ περισσότερον προς την αληθή θρησκείαν, την καθολικήν, παρά η ασεβής Ορθοδοξία, το σύμβολον τούτο του δεσποτισμού.
Μετ’ ου πολύ ο βάρβαρος Κοζάκος θέλει αποκρουσθή δια παντός εις τους πάγους αυτού, τότε θα στρέψωμεν εναντίον των αυθαδών Ελλήνων ουχί πλέον τα όπλα, αλλά την μάστιγα ημών. Εδιδάχθημεν αρκούντως πόσον η ελευθέρωσις των αισχρών τούτων ληστών ην έργον ασύμφορον.
Ω, εάν οι Τούρκοι μη είχον την φιλάνθρωπον μεν, αλλά πολιτικώς πλημμελή αρχήν της ανεξιθρησκείας! Σήμερον ήθελεν υπάρχει ομογένεια μείζων εν τω Οθωμανικώ κράτει, και ήθελεν εκλείψει η ενοχλητική αυτή φυλή των Ελλήνων, ων η ύπαρξις είναι ομοία προς την των σαρκοβόρων και αηδών σκωλήκων.
Τι σημαίνει Ελλάς; Οι μωρολογιώτατοι μόνον θαμβούνται εις το όνομα τούτο(!). Τι ήσαν οι Έλληνες το πάλαι; Λησταί. Τι είναι η ασεβής φιλολογία των αρχαίων Ελλήνων; Καταγώγιον αισχροτήτων. Αφώμεν πλέον τας ανάνδρους συμπαθείας και εμβλέψωμεν εις τα αληθή συμφέροντα του πολιτισμού. Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός οφείλει την αναγέννησιν των γραμμάτων εις τους Άραβας, κλάδον ένδοξον του αθανάτου γένους των Οσμανλί (!!!)”».

Κρίμα λοιπόν, που «οι Τούρκοι είχον την αρχήν της ανεξιθρησκείας»! «Πολλώ ανωτέρα η μουσουλμανική θρησκεία της θρησκείας των Ορθοδόξων! Πλησιάζει πολλώ περισσότερον προς την αληθή θρησκείαν, την καθολικήν! Η ελευθέρωσις των αισχρών τούτων ληστών ην έργον ασύμφορον»! «Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που οι Τούρκοι ανέχθηκαν την Ορθοδοξία!» «Ασύμφορον έργον η απελευθέρωσις των ληστών, των σαρκοβόρων και αηδών σκωλήκων»! «Ληστές οι Έλληνες» και «καταγώγιον αισχροτήτων η ασεβής φιλολογία των αρχαίων Ελλήνων»! «Εις τους Άραβας οφείλεται η αναγέννησις του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού,εις το κλάδον ένδοξον του αθανάτου γένους των Οσμανλί»!!!
Έτσι εξηγούνται και οι σαφείς επιφυλάξεις της Εθναρχίας, του Ιγνατίου Ουγγροβλαχίας, του Καποδίστρια μέχρι και των αντιφατικών Μαυροκορδάτου και Κοραή, για το χρονικό σημείο της κήρυξης της επανάστασης, που τελικώς, επέφερε και την ολέθρια πρόσδεση, τής επί 400 χρόνια δεινοπαθούσας πατρίδας, στο άρμα των μασόνων Ευρωπαίων «απελευθερωτών» μας. Να γιατί επέμενε ο «φονταμενταλιστής» Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς ότι η παπική αίρεσις αποτελεί «(…) τα βαθέα τού σατανά, τα τού πονηρού μυστήρια (...)». Γι’ αυτό ορυόντουσαν και οι αντιευρωπαϊστές - ανθενωτικοί της Κωνσταντινουπόλεως, επί «Βυζαντίου», αλλά και οι της εποχής του 1821 που «προτιμούσαν» τον Τούρκο από τον Φράγκο, βάση του σοφού «μη χείρον βέλτιστον»! Να γιατί δικαιώνονται, σήμερα, στην εποχή του ξεσκεπάσματος των αληθινών προθέσεων της «Ευρωπαϊκής Οικογένειας» προς την «μητέρα Ελλάδα», ο Πατροκοσμάς, οι Άγιοι Κολλυβάδες Πατέρες, ο σφοδρός ανθενωτικός της εποχής, Οδυσσέας Ανδρούτσος, ο Παπουλάκος, ο Οικονόμος, κατόπιν, ο «φασίστας» παπά Γιάννης Ρωμανίδης, αλλά και ο μακάριος Αυγουστίνος Καντιώτης όταν φώναζε: «Οι Φράγκοι σου δίνουν ένα ποτήρι νερό για να σου πάρουν δύο ποτήρια αίμα», το οποίο, αυτό κι αν το βιώνουμε στις μέρες μας! Κι όλα αυτά τα φαινομενικά εμπαθή, επειδή η Εμπειρία της Θεώσεως των Αποστόλων και των Αγίων διαχρονικά καταδεικνύει, ότι ούτε ο Παπισμός μα ούτε και οι λοιπές χριστιανικές αιρέσεις και ψευτοθρησκείες - μαζί μ’ αυτές και ο Εθνικισμός - δύνανται να επιτελέσουν τον ΣΚΟΠΟ και ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ του εκπεσόντος ανθρωπίνου γένους, τον καθαρμό, τον φωτισμό και την θέωση του ανθρωπίνου προσώπου!
Κι αυτή η συμμαχική «ολιγωρία» στην Μικρασιατική Καταστροφή; Η διαχρονική ανοχή έναντι των «οθωμανικών δικαίων» στο Αιγαίο και η δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ. 867/10-7-2006 (Aρ. Απόφ. 61539/Γ2) περί της υποχρεωτικής εκμαθήσεως της τουρκικής γλώσσας στα σχολειά μας;;; (όχι μόνον στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης). Να ποια «δύναμη» προωθεί τον σημερινό κατακλυσμό μας από τους μουσουλμάνους. Κι όλα αυτά, επειδή τα Δυτικά εξουσιαστικά ιερατεία, μάλλον εξακολουθούν να θεωρούν τον Μουσουλμανισμό ως τον αληθή τους συγγενικό πολιτισμό, ο οποίος πρέπει οπωσδήποτε να «εκπολιτίσει» τούτο το «ασεβές καταγώγιον αισχροτήτων» που ονομάζεται Ελλάδα!!!

Εξ αιτίας αυτής της συντάξεως του ελλαδικού κράτους με την διαχρονικά ανθελληνική Δύση, οι Νεοσταυροφόροι «απελευθερωτές» μας που συκοφάντησαν και «πριόνισαν» την Ρωμανία μας, έχοντας εδώ και μισό αιώνα πείσει όλους μας ότι «ανήκομεν εις την Δύσιν» και «ότι η Κύπρος είναι μακριά», σήμερα βαφτίζουν τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες, ανέχονται την προπαγάνδα ότι η Ηγουμενίτσα, τα Γιάννενα, η Έδεσσα και η Φλώρινα είναι αλβανικά, ότι η Θράκη και η Κρήτη πρέπει να αυτονομηθούν και ότι η Νικοπούλου είναι μια παράφρων εθνικίστρια επειδή «της σηκώνεται το αίμα στο κεφάλι» όταν βλέπει τα εγγόνια των άλλοτε ενδόξων αγριάνικων παλληκαριών του Αλέξανδρου και του Νικηφόρου Φωκά, να φέρουν τον μασόνο Κεμάλ στο μπράτσο τους…
Κι όσο για τον αρχικρητίκαρο πάμπλουτο εφοπλιστή και Εθνομάρτυρα της «Αυτοκρατορικής Ιδέας», Δασκαλογιάννη (†1771) και τους ηρωικούς συντρόφους του, αυτοί κι αν στις ημέρες μας «κοντεύουν να βγουν απ’ τους τάφους τους»…



Πηγή φωτό: http://anopolis72000.blogspot.com/2009/09/blog-post 4398.htm

*Από το υπό έκδοση βιβλίο του:
ΦΡΑΓΚΟCΥΝΗ←«ΜΝΗΜΟΝΙΟ»→ΡΩΜΗΟCΥΝΗ
http://www.kalyterotera.gr/2013/05/blog-post_4737.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...