Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Κίνδυνος ανάφλεξης στο Αιγαίο ανά πάσα στιγμή ...ή κίνδυνος υποταγής ;

Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τα πραγματικά γεγονότα στο Αιγαίο με την είσοδο της Τούρκικης Τορπιλακάτου P-337 εντός των Εθνικών  Χωρικών Υδάτων και την ατολμία των πολιτικών μας ! ... 
Επειδή  όμως η υπερβολή είναι παντού και στην αναγγελία της είδησης ,στην διάστασή της , αλλά και το ενδεχόμενο της αντιμετώπισης με Στρατιωτικά μέσα !

Κάποιοι έγραψαν ότι ψαράδες είδαν την Τούρκικη Τορπιλάκατο και ειδοποίησαν τις αρχές ,'άλλοι τρόμαξαν οι κάτοικοι των νησιών κοντά στην Αττική για ενδεχόμενη απόβαση των Τούρκων στον Αργοσαρωνικό ...Ενώ κάποιοι υπενθύμισαν ότι πρέπει να πάρουμε υποβρύχια τύπου 214 που είναι στο Σκαραμαγκά (Σωστά ...Αλλά )

Αλλά ας δούμε τα γεγονότα και όχι τις εικασίες ούτε τις φήμες !

 Με το σκάει μύτη η Τορπιλάκατος παρακολουθείτε απο τα Ελληνικά RADAR που ειδοποιούν το κέντρο Επιχειρήσεων που  σημαίνει συναγερμό !.

Η Τορπιλάκατος μπαίνει σε στόχευση απο την ώρα που μπαίνει στα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα !

Ταυτόχρονα διατάζεται η Τορπιλάκατος ''ΛΑΣΚΟΣ'' να παρακολουθεί  τις κινήσεις της Τούρκικης Τορπιλακάτου και αναφέρει τυχόν ελιγμούς ή αύξηση της ταχύτητος ή ''εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων ''

Το Κέντρο επιχειρήσεων διατάζει την Τανάγρα να έχει σε ετοιμότητας οπλισμένα  Μιράζ 2000-5 ...Οπλισμένα  με πυραύλους ...(  ΧΧΧΧ) 



Σε όλη τη διάρκεια της Τουρκικής Τορπιλακάτου ακολουθεί κατά πόδας η Τορπιλάκατος ''ΛΑΣΚΟΣ" που είναι οπλισμένη και με πυραύλους ΕΧΟCET!



H Τουρκική Τορπιλάκατος κρατά σταθερή πορεία εντός των Χωρικών Υδάτων χωρίς ελιγμούς  κρατώντας για όποιο νομικό της όπλο για το Δίκαιο της Θάλασσας !

 Επίδειξη Σημαίας έκανε το Τουρκικό Σκάφος ποντάροντας ότι δεν θα πάρουμε την πολιτική απόφαση να το στείλουμε άπατο ...Ποντάρισε η Τούρκικη διπλωματία στην ατολμία των Ελλήνων Πολιτικών !


Που θα μας οδηγήσεις αυτό ; Είναι άγνωστο ,εμείς όμως θα απαντήσουμε και σε μερικά που ακούστηκαν  ή γράφτηκαν ότι δεν θα έβγαιναν οι Τούρκοι αν είχαμε και τα τέσσερα υποβρύχια τύπου 214 στο Αιγαίο !


Όσα υποβρύχια και να είχαμε ,όσα  Μιράζ και να είχαμε αν δεν αποφασίσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε οι Τούρκοι θα βγαίνουν στο Αιγαίο !


Κάποιοι έκαναν λόγο αν είχαμε την ισχύ να απαντήσουμε στην πρόκληση των Τούρκων !

Οι ΑΣΣΟΙ των ΑΣΣΩΝ των Μιράζ 2000-5 το απέδειξαν πρόσφατα στο ΝΑΤΟ !
Με συνεχείς χαμηλές διελεύσεις  στην Περιοχή που έπλεε η Τουρκική Τορπιλάκατος ήταν έτοιμοι για τα όλα !

Οι Ελληνικές Τορπιλάκατοι με την πρόσφατη άσκηση και βολή των Exocet έχουν αποδείξει αν έχουμε ή όχι την δύναμη !

Να σημειώσουμε οτι συνήθως τα Τούρκικα Πολεμικά ακολουθούνται από κανονιοφόρους , για την συγκεκριμένη το στείλαμε την Τορπιλάκατο ΄΄ΛΑΣΚΟ'Σ' δείχνει την σοβαρότητα που αντιμετωπίζει το γεγονός της Παραβίασης των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων η Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων !

Αν τους αφήνανε να εκτελέσουν τα γνωστά που γνωρίζουν στο Ναυτικό μας ,οι Τούρκοι θα έτρωγαν τώρα πιλάφι στον Παράδεισο μαζί με τον Προφήτη !
Το να υποχωρούμε όμως συνεχώς δείχνει στους απέναντι οτι δεν θα κάνουμε κάτι το παραπάνω ...Οτι και αν συμβεί !(κρατήστε το)
Τα συμπεράσματα δικά σας !
Βετεράνος 
http://www.veteranos.gr/2013/05/blog-post_2358.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...