Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

“SCULL AND BONES”


“SCULL AND BONES”

Πηγή φωτό: http://www.cincinnativiews.net/political.htm

Αριστερά: Ο εκ των ιδρυτών των “Scull and Bones”, Aλφόνσο Ταφτ (1810 - 1891), είναι καταγεγραμμένος ως μέλος της στοάς “Miami” no. 46, Cincinnati και ως «Σεβάσμιος» της μασονικής στοάς "Kilwinning» no. 356 της ιδίας πόλης, την 21-5-1891.


Δεξιά: Οι τέσσερις γιοι του Αλφόνσο Ταφτ, την 2-11-1925, κατά την ίδρυση του «Αλφόνσο Ταφτ Κόλλετζ» στο Πανεπιστήμιο του Σινσιννάτι. Από τα αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται: Ο νεοϋρκέζος δικηγόρος Χένρυ Ταφτ με «το κρυφό χέρι», ο Υπουργός Δικαιοσύνης και μετέπειτα 27ος Πρόεδρος των Η.Π.Α., Γουίλλιαμ Χάουαρντ Τάφτ, ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Σινσιννάτι Τάϊμς - Σταρ», Τσαρλς Ταφτ και ο Γενικός Διευθυντής του Σχολείου Ταφτ στο Γουότερτάουν, Κοννέκτικατ, Φόρρεστ Ταφτ.


Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Γουίλλιαμ Ταφτ (1909 - 1913) εξέφρασε την επιθυμία να γίνει μασόνος ένα χρόνο πριν θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος. Στις 18-2-1909, έγινε μασόνος και ο έτερος αδελφός, Τσάρλς, στην ίδια στοά στην οποία είχε μυηθεί o Γ. Ταφτ και προηγουμένως ο πατέρας τους.



Η περιβόητη μυστικιστική ομάδα των “Scull and Bones” του Yale University ιδρύθηκε το 1832. Εκ των ιδρυτών της, ήταν ο μασόνος και μετέπειτα Υπουργός Πολέμου των Η.Π.Α., Aλφόνσο Τάφτ. Στην ως άνω φωτογραφία, ο φοιτητής - «μύστης», στ’ αριστερά, προδίδει με καμάρι τον βαθμό μυήσεως του! H παραγωγή προέδρων και πολιτικών των Η.Π.Α. από την εν λόγω στοά, παραμένει αθρόα μέχρι των ημερών μας…

http://romanos-xenofanous-androutsos.blogspot.gr/2013/05/scull-and-bones.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...