Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Δωρεάν τηλέφωνο χάρη στο Διαδίκτυο.

Xάρη στο Internet δίνεται πλέον η δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος τον δικό του τηλεφωνικό αριθμό και να δέχεται...
-χωρίς κανένα κόστος- κλήσεις σε αυτό τον αριθμό, οπουδήποτε και αν βρίσκεται αρκεί η συσκευή που χρησιμοποιεί (PC, tablet ή smartphone) να έχει σύνδεση στο Διαδίκτυο και να είναι εγκατεστημένη η σχετική εφαρμογή.
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία βασίζονται σε έρευνα της TNS, στις αρχές του 2012 περίπου το 29% των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούσαν εφαρμογές για τηλεφωνία μέσω ίντερνετ, ποσοστό κατά πέντε μονάδες υψηλότερο από τα αποτελέσματα της αντίστοιχης έρευνας του 2011.
Η πιο γνωστή εφαρμογή για τηλεφωνία μέσω διαδικτύου είναι το Skype, αλλά υπάρχουν πολλές αντίστοιχες υπηρεσίες, όπως το Jaber, ενώ ακόμη και τo Google Talk επιτρέπει τις τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ των χρηστών της υπηρεσίας. Την τελευταία διετία, η υπηρεσία που δείχνει να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη άνοδο σε δημοτικότητα είναι το Viber, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των χρηστών smartphones.
Οι κλήσεις μεταξύ των χρηστών μίας υπηρεσίας είναι δωρεάν. Αν θέλει κάποιος να καλέσει έναν συμβατικό τηλεφωνικό αριθμό, τότε θα πρέπει να «φορτώσει» τον λογαριασμό του με μονάδες, χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα του ή κάποιο λογαριασμό PayPal. Το κόστος των κλήσεων είναι πάντως χαμηλό και ιδίως για όσους είναι σε ταξίδι στο εσωτερικό είναι ίσως μία πολύ καλή λύση.

Πηγή Ημερησία
http://gr.news.yahoo.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...