Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ - ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ".

σχόλιο Γ.Θ : Η πιο σκοτεινή ώρα είναι πριν το ξημέρωμα...
Όσο πιο πολύ μας πολεμάνε, τόσο πιο πολύ θα αντιστεκόμαστε... Άθελά τους θα μας κάνουν ήρωες, Έλληνες ξανά!
 
Γράφει η Ονειροπαγίδα

"Εφιάλτες", προδότες, προσκυνημένοι, ξεφτιλισμένοι, ή όπως αλλιώς θέλετε εσείς να τους λέτε, υπήρχαν πάντα στην ιστορία της Ελλάδας μας.

Αποτελούσαν την μαύρη σελίδα της, την ντροπή. Τότε όμως ότι έκαναν το έκαναν στα "κρυφά" για τον απλό λόγο ότι φοβόντουσαν την οργή και την τιμωρία του λαού.

Αυτό που συμβαίνει όμως στις μέρες μας δεν έχει προηγούμενο.

Οι προδότες πια δεν τηρούν κανένα πρόσχημα, δείχνουν το μίσος τους και την απέχθεια τους σε κάθε τι Ελληνικό καθημερινά και χωρίς ίχνος ντροπής.
Το μεγάλο κακό είναι ότι δεν είναι τίποτα "ξένοι" φίλοι μας  αλλά δικοί μας Έλληνες - Ανθέλληνες.

Πληρωμένα ανδρείκελα που για θεό τους έχουν την φιλοδοξία και το χρήμα και όλοι αυτοί πληρώνονται από εμάς τους ίδιους, είναι αντιπροσωποί μας, με τα δικά μας χρήματα μας σκάβουν τον λάκκο.

Ξεφτιλίζουν την Ιστορία μας και φτύνουν πάνω στα πτώματα και στο αίμα χιλιάδων αθώων Ελλήνων. Μιλάνε για Συνωστισμούς, για δολοπλοκίες, για ψέμματα, ξεφτιλίζουν πρόσωπα Ηρώων Ιδέες και Ιδανικά της Χώρας μας. Αμφισβητουν γεγονότα και θυριωδίες που άφησαν πίσω τους εκατομμύρια αθώες ψυχές, δέιχνοντας προκλητικά την στάση τους.

Μπορεί τώρα να μην το σκέφτεστε αλλά σύντομα θα έρθει και η δική σας ώρα. Η ώρα να λογοδοτήσετε απέναντι σε όλους εμάς, τα χαιβάνια, όπως μας θεωρείτε. Την τιμωρία δεν την ζητάμε μόνο εμείς αλλά και οι ψυχές όλων των δικών μας ανθρώπων που χάθηκαν είτε σε έναν "Συνωστισμό" είτε σε μία "ψεύτικη" Γενοκτονία από τους φίλους - εργοδότες σας.

Η οργή μαζεύεται, η ώρα πλησιάζει και αλίμονο σε όποιον από εσάς βρεθεί στο διάβα μας τότε. Αρχίστε να έχετε εφιάλτες, να προετοιμάζεστε γιατί θα γίνουν πραγματικοτητα...

Οι ψυχές ζητάνε δικαίωση και δε θα ησυχάσουν αν δεν την έχουν.

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ - ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ !!!!

Μια Σμυρνιά - προδομένη oneiropagida

ΥΓ. "Αφιερωμένο" στην Ρεπούση που για μια ακόμα χρονιά σηκώθηκε κι αποχώρησε επιδεικτικά όταν ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων...

http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9184.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...