Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΑΓΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Ρωμανού Ξενοφάνουc Ανδρούτσου*

Ο θανάσιμος εχθρός του φραγκο-σαξωνο-ινδουιστικού
 «Πνεύματος των Χριστουγέννων»
(Αυστηρώς ακατάλληλο για ηθικιστές)

Η «αντικαταναλωτική» Ορθοδοξία της εγκρατείας, της νηστείας και του μαρτυρίου, ως προϋποθέσεις της κάθαρσης ψυχής και σώματος που οδηγεί στην ανάκτηση του προπτωτικού κάλλους, προβάλει πρότυπα τους αποστεομένους νηστευτές ενώ ο Δυτικός Πολιτισμός της παρά φύση τρυφής και της υλιστικής ασυδοσίας, έχει ως πρότυπα τον, εκ της Άπω Ανατολής, ευτραφή υιό του - μασόνου - Ινδού θεού της καταστροφής, “Shiva”, τον δαίμονα “Daikoku”, αυτόν τον θεό του εμπορίου, της υλικής αφθονίας και της επίγειας απόλαυσης, ο οποίος, στις αρχές του 20ου αιώνα «μεταμφιέστηκε» στο χαμερπές καταναλωτικό «Πνεύμα των Χριστουγέννων», ή
“Santa Claus”!

Για να αποπειραθούν πλέον, τα κατά Κοσμάν Αιτωλόν, «ρηγάτα που μας βλάπτουν στην πίστη», να οδηγήσουν και τον Νεοέλληνα, στην «απορρόφηση» από τον ανθρωποκτόνο «θεό» της «Νέας Εποχής» μέσω της απαξίωσης του τιμημένου γήρατος, της υπερπροβολής της ερεθιστικής γυμνής σάρκας και της γενικότερης θεοποίησης της νεανικότητας, της σωματικής ευεξίας και της ηδονομανίας. Μέσα από τις μοδάτες και εκκεντρικές φιλοσοφίες που λανσάρουν, έχουν επιτύχει την άλωση των αισθήσεων, του φαντασιακού, του γενετησίου και της λογικής. Μια άλωση ψυχοπνευματική, που έχει καταφέρει την ποδηγέτηση του αυτεξουσίου και την παράλυση των ηθικών μας αντιστάσεων, προϋποθέσεις και καταστάσεις, που βοηθούν στην εωσφορική αυτοθέωση, την οποία, προβάλει ως το απολυτρωτικό modus operandi η μουσική, τηλεοπτική και έντυπη νεοεποχίτικη προπαγάνδα.
Γιατί όπως αποκαλύπτουν παλαιοί και σύγχρονοι Άγιοι Πατέρες, εκεί στοχεύουν οι υπηρέτες του Γιάβουλον και του Αούμ! Αυτά τα αποκρυφιστικά ιερατεία του «Νέου Διαφωτισμού», της «Νέας Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Γερμανικού Έθνους» και της “Pax Americana”… Σε μια «βελούδινη» εθνοκάθαρση, μέσα από την κλιμάκωση του διαχρονικού πολέμου κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας, αυτής της αταλαντεύτου προασπίστριας της ελευθερίας της βούλησης, της συνειδήσεως και του εξαγιασμού του ανθρωπίνου γένους. Αποσκοπούν στην νόθευση και στην διά παντός απαξίωση της δυνατότητας μεταβολής των ανίερων παθών και επιθυμιών μας σε αρετές και αγιοσύνη μέσα από τον υπερκαταναλωτισμό, τον εθνομηδενισμό, την ολοένα και επιτεινόμενη ρύπανση του άξονα καρδιάς – εγκεφάλου, που επιχειρείται διά της προπαγάνδας υπέρ της «ελευθερίας των ηθών», του αποκρυφισμού, της μαγείας και των ανατολικών θρησκειών. Μέσα από τον διατεταγμένο διαθρησκειακό συγκρητισμό και διά της αθρόας προβολής των μαγικότροπων, φουτουριστικών και βλασφήμων αντιχριστιανικών ταινιών, τύπου “Star Wars”, “Superman”, «Ευαγγελίου του Ιούδα», «Κώδικα Ντα Βίντσι», “Harry Potter” κ.α. Διά της διαφήμισης βιβλίων περί του «μύστη» Ιησού της Μαντάμ Μπλαβάτσκυ και των διαδόχων της, που Τον αναφέρουν ως «συμμαθητή» κάποιων απίθανων «Διδασκάλων της Σοφίας», αλλά και ως «συμμαθητή» της… Παναγίας (!), της θεάς Αθηνάς (!), μέχρι και του… Εωσφόρου (!), σε κάποιο «θεουργικό κολλέγιο» της «Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας» στην έρημο Γκόμπι της Μογγολίας!
Είναι πράγματι κάτι που προβληματίζει, αυτή η εξιδανικευμένη ασχήμια, η αντιφατική μεταφυσική και τα αναρίθμητα αποκρυφιστικά και μαγικά σύμβολα που απεικονίζονται σε πολλές, φαινομενικά αθώες, ξενόφερτες παιδικές ταινίες που προβάλλονται από τους κινηματογράφους και της πατρίδας μας. Πεντάλφες, «ιερά βιβλία», μαγικές επωδές και μυήσεις, ξωτικά, τρολλς, βρυκόλακες, κρανία, φαλλοί, ο «οφθαλμός του Ρα», ανεστραμμένα τρίγωνα, «ιδιότυποι» ομοφυλικοί διάλογοι, αλλά και ο δυσώνυμος αριθμός «666» σε άκρως «προσεγμένες» και καλλιγραφημένες αριθμοσειρές, πείθουν σήμερα και τον πλέον δύσπιστο άθεο ή ορθολογιστή, ότι διανύουμε μια κομβική και ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν είναι απορίας άξιον, πώς εμείς, ο από αρχαιοτάτων χρόνων ευσεβής και φιλόθεος λαός που τιμούσαμε το μέτρο, την εγκράτεια και την παρθενία, για την οποία κτίσαμε και ναό προς τιμήν της Παρθένου Αθηνάς, εκπέσαμε στον πνευματικό τάρταρο; Εμείς που υμνήσαμε την αρμονία και την καλαισθησία. Ο λαός που επί χιλιετίες αναζήτησε με θέρμη και επιμονή και αποδέχτηκε πρώτος την Θεανθρώπινη Αλήθεια, σήμερα να έχουμε απωλέσει τα πνευματικά μας αντισώματα και να ανεχόμαστε και να αποδεχόμαστε το ψυχοπνευματικό παιδομάζωμα στο οποίο υπόκεινται τα παιδιά μας; Τον πανσεξουαλισμό, την ωμή βία, την αναπάντεχη εξοικείωση με το παρά φύση και την καθολική δαιμονικότητα που μας λανσάρει η «Νέα Εποχή» ως «ύψιστες γνώσεις και μυήσεις»…


“Τeletubbieς”


                     O κύκλος          

 Ο... φαλλός        


Η σπείρα            

Το ανεστραμμένο τρίγωνο
 Τα παιδιά μας από την προνηπιακή ηλικία στην μύηση των αποκρυφιστικών αρχετύπων!
Η λατρεία του Φαλλού σε πασίγνωστα κινούμενα σχέδια
(Αυστηρώς ακατάλληλο για ηθικιστές)









Πηγές φωτό: http://sunofhollywood.com/prophecy/2012/02/14/more-sexual-subliminal-messages-from-disney/
http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/1233440/Who/ http://video.agaclip.com/w=yUDU_Xohyff
http://www.funnyordie.com/lists/fa4ec425b5/images-from-childhood-cartoons-that-may-actually-be-from-pornos
http://www.zug.com/live/81260/Big-3-Sexual-Subliminal-Messages-in-Disney-Films.html
http://jaybeecc.wordpress.com/2007/08/06/ http://ratehisroger.com/?attachment_id=12
http://www.mailwatch.co.uk/forum/viewtopic.php?f=11&t=2010&start=210
 Πηγή φωτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Homer_the_Great
Στο επεισόδιο “Number One” των “Simpsons”, ο Homer oρκίζεται μέλος των “Stonecutters” (Λιθοξόων - Μασόνων)!
O «Υπεράνθρωπος του - “μασόνου;;;” - Φρειδερίκου Νίτσε» στον Κινηματογράφο!
«Πήγαινε τώρα, κι “ο Μέγας Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος” ας σε προστατεύει στο ταξίδι σου»!
Πηγές φωτό: http://www.wisdomlodge202.org/culture.htm , http://wikicompany.org/wiki/Image:Friedrich_Nietzsche_hiden_hand.jpg
«Τώρα, κηρύττω την έναρξη εργασιών της «στοάς του στάβλου», του τάγματος “De Molay”»
Πηγή φωτό: http://oneminutemason.blogspot.com/2011/04/mickey-mouse-demolay.html
Αναπαράσταση της έναρξης «μασονικού εργαστηρίου», με τον σταυρό των Ναϊτών στο έδρανο του «Σεβασμίου» Μίκυ, τον «Ιερό Τάπητα» μπροστά του, αλλά και τον… «Β΄ Επόπτη» (γουρουνάκι) στα δεξιά!

 Το αρχέτυπο και ο ανθρώπινος εκφραστής του… “Peter Pan” ή «Πέτρινος Πάνας»;;;
Πηγές φωτό: http://wikicompany.org/wiki/911:Occult_symbolism_VII http://wikicompany.org/wiki/images/Peter_Pan.jpg
Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε η διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια “Wikipedia” αλλά και βάση ερευνών αμερικανών αντιρρησιών του φαινομένου της σύγχρονης αναβίωσης των αρχαίων πολυθειστικών θρησκειών, ο παγανιστής επαναστάτης Peter Pan, αποτελεί το αρχέτυπο του αναρχικού, πεπτωκότος, γαιώδους, «πέτρινου» ενστικτώδους ανθρώπου, που υποστασιοποιεί τον αχαλίνωτο επαναστάτη άγγελο, Εωσφόρο - Μπαφομέθ!
Κλασσικός ενσαρκωτής της παραβατικής διδασκαλίας του Άλλιστερ Κρόουλυ, ακολουθεί πιστά το «κάνε ότι θέλεις αυτός είναι ο νόμος», με αποτέλεσμα, η εγωπαθής, ακοινώνητη και συμπλεγματική ανωριμότητα και ανευθυνότητά του, να μην του επιτρέπουν να ωριμάσει.
Έρμαιος της μεταπτωτικής αχαλίνωτης φαντασίας και εμπάθειάς του, πάσχει από «παρανοειδή ετοιμότητα» μιας και κατασκευάζει εχθρούς από το πουθενά και παρέα με τα δαιμονικά στοιχειά και τα λοιπά επαναστημένα παιδιά που στρατολογεί, στεγάζει τις ψυχωτικές του φοβίες και ανασφάλειες, αυτοεξόριστος, μακριά από τους συνανθρώπους του, σε σπηλιές, σε λίμνες και σε ποτάμια.
To αγαπημένο ροκ συγκρότημα ημών των Νεοελλήνων, οι “Beatles”.
Μυημένοι μασόνοι;;;

(Αυστηρώς ακατάλληλο για ηθικιστές)
Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης και σκαπανέας της «Πόπ», Άντυ Γουόρχολ, το 1971, σε στιγμή «έκστασης»… «ανάμεσα» στην Γιόκο Όνο και τον Τζων Λέννον ενώ… «προπαρασκευάζουν» ανεκτίμητης «αστρικής βιολογικής αξίας έδεσμα» για τον… Βαάλ και το συνάφι του!!!

Πηγή φωτό: http://exposedbands.blogspot.com/2011/04/fnietzsche-john-lennon-kurt-cobain.html
*Από το υπό έκδοση βιβλίο του:
ΦΡΑΓΚΟCΥΝΗ←«ΜΝΗΜΟΝΙΟ»→ΡΩΜΗΟCΥΝΗ
http://www.kalyterotera.gr/2013/05/blog-post_6657.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...