Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Η ενέδρα στη Μπέιτ Χανούν: αιχμάλωτοι 43 στρατιώτες (26 πεζοναύτες ΗΠΑ και 17 Ισραηλινοί) νεκροί 67 πεζοναύτες και στρατιώτες Ισραηλινοί.

 

Η ενέδρα που ετοίμασαν οι Παλαιστίνιοι ανατολικά του Μπέιτ Χανούν σήμερα το πρωί ήταν για μια ισραηλινή και μια αμερικανική δύναμη, και κατάφεραν να αποτρέψει τη δύναμη και να την τελειώσει.

Η μάχη του Μπέιτ Χανούν σταμάτησε πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο στρατός και οι πεζοναύτες των ΗΠΑ (Δέλτα) εξαπέλυσαν μεγάλη επίθεση από τανκς και προσωπικό.
Αυτή η μάχη έληξε με μεγάλες απώλειες, κατά τις οποίες αιχμαλωτίστηκαν 43 στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων 26 πεζοναυτών και 17 στρατιωτών του Ισραηλινού Στρατού, και σκοτώθηκαν 67 Πεζοναύτες και στρατιώτες του Ισραηλινού Στρατού.
Αυτό θεωρείται επώδυνο χτύπημα στην αρχή της κίνησης του εδάφους.
Ως αποτέλεσμα, ήρθε σε επαφή με τον αρχηγό του επιτελείου των ΗΠΑ και του ζητήθηκε να σταματήσει την επίθεση.

Οι μαχητές Παλαιστίνιοι στις μονάδες καταδρομών καταγράφουν σημάδια νίκης στον άξονα Beit Hanoun και στον άξονα Al-Tawam-Al-Karama
Πολύ βίαιες ένοπλες συγκρούσεις, λαμβάνουν χώρα τώρα σε κάθε μια από τις
Γειτονιές Al-Zaytoun, περιοχή Al-Maghazi, Beit Hanoun
Παράφρονες μάχες και βίαιες συγκρούσεις προς όλες τις κατευθύνσεις κατά τη διάρκεια της χερσαίας δραστηριότητας των δυνάμεων του Ισραηλινού στρατού στη Γάζα.

 Εκρήξεις στο λιμάνι Eilat στο Ισραήλ από βαλλιστικούς πυραύλους της Υεμένης..

Αναφορές για βαλλιστικούς πυραύλους της Υεμένης που έπληξαν το Εϊλάτ στο νότιο Ισραήλ, ακούστηκαν τεράστιες εκρήξεις

Να σημειωθεί ότι το λιμάνι του Εϊλάτ είναι εδώ και αρκετές ημέρες στόχος των πυραύλων των Χούτι /Ansarullah της Υεμένης.

Έχουν προκύψει αναφορές που δείχνουν ότι βαλλιστικοί πύραυλοι προερχόμενοι από την Υεμένη έπληξαν τους επιδιωκόμενους στόχους εντός της πόλης Εϊλάτ στο νότιο Ισραήλ δύο διαδοχικές νύχτες.

Πλάνα που καταγράφει τη στιγμή της πρόσκρουσης δείχνει τόσο βαλλιστικούς πυραύλους όσο και πυραύλους κρουζ που εκτοξεύθηκαν από την Υεμένη να χτυπούν τα σημάδια τους στο ισραηλινό έδαφος.

Οι βιντεοσκοπήσεις αποκαλύπτουν τεράστιες εκρήξεις που αντήχησαν σε όλη την πόλη, σηματοδοτώντας μια σημαντική κλιμάκωση της σύγκρουσης και αυξάνοντας τις ανησυχίες για την ασφάλεια. Η Υεμένη ανέλαβε την ευθύνη για αυτές τις πυραυλικές επιθέσεις.

ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕ… Οι Παλαιστίνιοι κομάντο ξεφυτρώνουν κάτω από τα ισραηλινά τανκ αιχμαλωτίζουν τους στρατιώτες και τα ανατινάζουν

 

Η 7η Οκτώβρη επαναλαμβάνεται…..Οι Ταξιαρχίες Al Qassam η στρατιωτική πτέρυγα της Hamas δημοσίευσαν ένα βίντεο όπου οι μαχητές της βγαίνουν κάτω από τα ισραηλινά τανκ καθώς αυτά προχωρούσαν προς τη Γάζα τα ανατινάζουν και αιχμαλωτίζουν τους στρατιώτες που ήταν στο εσωτερικό τους και τους οδηγούν εξαφανίζουν στα αβυσσαλέα τούνελ.

Άνοιξε η γη και τους κατάπιε…

Hezbollah μαχητές σκότωσαν αρκετούς Ισραηλινούς στρατιώτες και κατέστρεψαν ένα Merkava tank πλησίον της στρατιωτικής θέσης al-Aasi.

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...