Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Μην εκπλαγείτε αν δείτε να βγαίνουν και άλλα για τον Μπάιντεν

Ο Μπαϊντεν δεν είναι απλά μια μαριονέτα της νέας τάξης αλλά ένας από τους βασικούς πυρήνες του σατανικού συστήματος. Ωστόσο...

οι συνάδελφοί του στο κακό, που κυβερνάνε την Αμερική, έχουν έρθει σε δύσκολη θέση με τον Μπαϊντεν που λόγο γήρατος και άνοιας καταντάει εμπόδιο στην υλοποίηση του τελικού σταδίου των σατανικών προγραμμάτων τους. Θα τους ήταν βολικό να αποσυρθεί από μόνος του και να δώσει την σκυτάλη σε κάποιον άλλο αντίχριστο του συστήματος αλλά το πρόβλημα για αυτούς είναι ότι ο ίδιος δεν θέλει αφού ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος και για την επόμενη θητεία και επίσης το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να τον βγάλουν γιατί είναι και αυτός πυρήνας του νεοταξικού δικτύου οπότε αυτό που απομένει στους συναδέλφους του τι είναι; Μόλις ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος και στις νέες εκλογές του '24, περιέργως άρχισαν να εμφανίζονται οι αποδείξεις για τα σκάνδαλα παιδεραστίας του γιου του αλλά και τα δικά του περί δωροδοκίας έτσι ώστε να τον εξαναγκάσουν να παραιτηθεί ή απλά να αποσύρει την υποψηφιότητά του.
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις εκλογές του '24 και μετά τις γκάφες και την καταστροφική πολιτική του Μπαϊντεν, σε μια νέα αναμέτρηση μεταξύ του Μπαίντεν και του Τραμπ, θα είναι εξόφθαλμο και χτυπητό και καραμπινάτη νοθεία να ξανανικήσει ο Μπαίντεν.

Γιώργος Θαλάσσης




Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...