Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Το CNN γκρεμίζει τον Μπάιντεν: Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ

Το CNN κάνει αυτή τη στιγμή συγκλονιστικό αφιέρωμα για το σκανδαλο Μπάιντενκαι στην πραγματικότητα αναφέρει και υιοθετεί τους ισχυρισμούς του πληροφοριοδότη ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης διεξήγαγε μια επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου Χάντερ Μπάιντεν.

«Το ερώτημα είναι, πού ήταν αυτό το μήνυμα και εάν ερευνήθηκαν ενδελεχώς τα στοιχεία κατά του Χάντερ Μπάιντεν από το FBI και την εφορία;» Κατέληγε το ρεπορτάζ, βάζοντας ταφόπλακα στο πολιτικό μέλλον του Τζο Μπάιντεν.
IMG 2976
Στιγμιότυπο από το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του CNN κατά του Μπάιντεν

Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για την τεράστια αυτή ανατροπή της γραμμής του CNN. Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα το κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο, χαρακτήριζε «ρωσική συνωμοσία» τους ισχυρισμούς για το σκάνδαλο Μπάιντεν. Σήμερα, αυτό τελείωσε.

Είτε καταλαβαίνουν ότι ο Μπάιντεν θα συνθλιβεί και προσπαθούν να τον αντικαταστήσουν με κάποιον άλλο υποψήφιο που θα μπορέσει να χτυπήσει τον Τραμπ, είτε πρόκειται για άλλον έναν εκβιασμό, όπως αυτό που το βαθύ κράτος έκανε κατά του Μπιλ Κλίντον με το σκάνδαλο Λεβίνσκι, προκειμένου να τον υποχρεώσει να βομβαρδίσει τη Σερβία.

Εάν ισχύει το δεύτερο, θα πρέπει να αναμένουμε ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...