Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Βαθύ Κράτος ΗΠΑ: Αυτόν ετοιμάζουν μάλλον αντί του Μπάιντεν στις εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Το ίδιος αδίστακτος αλλά πιο νέος...

Έντονος προβληματισμός στο Βαθύ Κράτος των διεθνιστών του Λευκού Οίκου, καθώς η σωματική και πνευματική παρακμή του Τζο Μπάιντεν εγείρει ερωτήματα για το μέλλον του Δημοκρατικού Κόμματος στην προεδρία των ΗΠΑ. 

Ο δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον τόνισε ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι αυτή τη στιγμή 80 ετών και θα γίνει 85 ετών μέχρι το τέλος της πιθανής του επόμενης θητείας. Εάν ο Μπάιντεν επανεκλεγόταν και στην συνέχεια αναγκαζόταν να εγκαταλείψει το αξίωμα λόγω αναπηρίας ή θανάτου, η Καμάλα Χάρις θα γινόταν Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, κάτι που δεν ενθουσιάζει και τόσο το παρασκήνιο!

Αντίθετα, όπως αναφέρει ο Carlson, φημολογείται ότι ο Gavin Newsom, ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, θα μπορούσε να είναι αυτός υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, λόγω της στενής σχέσης του με τον Joe Biden. 

Τόνισε την ανάγκη των διεθνιστών να βρουν κάποιον με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Μπάιντεν: Αδίστακτος, ειδικός στο πάρε-δώσε και επιδέξιος στην κολακεία. 

Ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Gavin Newsom, είναι πράγματι αδίστακτος , καθώς υπογράφει συνεχώς διεθνιστικούς νόμους.

Με βάση την τελευταία νομοθεσία μπορεί να τιμωρεί γιατρούς, που θα διαδίδουν λανθασμένες πληροφορίες (σ.σ. ό,τι δεν συμφωνεί δηλαδή με τους τηλέ-ειδικούς) σχετικά με τον Covid σε ασθενείς, ενώ έχει απαγορεύσει την πώληση βενζινοκίνητων αυτοκινήτων με΄τα το 2035, όπως υπαγορεύει η Ατζέντα 2030.

Κρατήστε αυτό το όνομα και ποιός ξέρει!

Πάρτε γεύση:

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...