Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Ζητούν επίσημα ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ! Αιτία παγκοσμίου πολέμου αυτό που ειπώθηκε, vid

Από εκεί ζητούν να ξεκινήσει η μείωση...

Όταν ο πληθυσμός της Γης φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια – όπως προβλέπεται να συμβεί το 2050 – ο κόσμος δεν θα είναι πλέον βιώσιμος, σύμφωνα με μια προειδοποίηση του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ για το κλίμα, Τζον Κέρι, αναφέρει το Russia Today σε ένα άκρως σημαντικό ρεπορτάζ!

Ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ έριξε ευθύνες για την αύξηση του πληθυσμού ιδαίτερα στις αφρικανικές χώρες, λέγοντας ότι είναι «μη βιώσιμη» και οδηγεί σε καταστροφικές ξηρασίες και πλημμύρες.

Ωστόσο, ο Κέρι απέφυγε να ζητήσει από τους Αμερικανούς να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους.

Το σίγουρο είναι πως οι διεθνιστές έχουν δυναμώσεις τις φωνές τους για την αποσυμφόρηση πληθυσμού, η οποία συζητείται πλέον ανοιχτά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!

Είναι η βασική διαφωνία μεταξύ των δύο κέντρων εξουσίας του πλανήτη: της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, στην οποία υποτάσσεται ο Κέρι και οι κυβερνήσεις του λεγόμενου δυτικού κόσμου και της παραδοσιακής τάξης πραγμάτων της Ανατολής (Ρωσία, Κίνα κ.α.), η οποία στηρίζει με κάθε μέσο την αύξηση του ανθρωπίνου πληθυσμού μέσω ενίσχυσης του θεσμούς της οικογενείας.

Είναι η αιτία που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πόλεμο!!!

​πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...