Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Εμπιστευτικά έγγραφα της ΕΕ αποκαλύπτουν χιλιάδες θανάτους μετά από εμβόλια Pfizer

«Εγκληματικό» γράφουν μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ... Απίστευτες αποκαλύψεις!

«Εμπιστευτικά» έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η BioNTech στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων φέρονται να αποκαλύπτουν δεκάδες χιλιάδες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και χιλιάδες θανάτους μεταξύ των ανθρώπων που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer-BioNTech mRNA COVID-19 κατά την διάρκεια μιας χρονικής περιόδου που οι κατασκευαστές εμβολίων επέμεναν ότι δεν είδαν κάποια «σήματα ασφαλείας».

Γράφει το The Defender:

Έγγραφα που έδωσε στην δημοσιότητα η BioNTech στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) αποκαλύπτουν δεκάδες χιλιάδες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και χιλιάδες θανάτους μεταξύ των ανθρώπων που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer-BioNTech mRNA COVID-19.

Τα έγγραφα , με ημερομηνία 18 Αυγούστου 2022 και με την ένδειξη “εμπιστευτικό”, δείχνουν ότι αθροιστικά, κατά την διάρκεια των κλινικών δοκιμών και της περιόδου μετά την κυκλοφορία των εμβολίων έως τις 18 Ιουνίου 2022, καταγράφηκαν συνολικά 4.964.106 ανεπιθύμητες ενέργειες. Τα έγγραφα περιελάμβαναν ένα παράρτημα με περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις εντοπισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Μεταξύ των παιδιών κάτω των 17 ετών, αναφέρθηκαν 189 θάνατοι και χιλιάδες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Τα έγγραφα παρουσιάζουν δεδομένα που συλλέχθηκαν μεταξύ 19 Δεκεμβρίου 2021 και 18 Ιουνίου 2022!

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, η Pfizer-BioNTech είπε ότι δεν εντόπισε σχεδόν κανένα σήμα ασφάλειας και ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο επέδειξε πάνω από 91% «αποτελεσματικότητα».

Παρατηρώντας τα έγγραφα, ο Brian Hooker, Ph.D., PE , ανώτερος διευθυντής επιστήμης και έρευνας για την προστασία της υγείας των παιδιών , είπε στο The Defender:

«Αυτές οι αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών είναι «εκτός πινακών», με αναφορές μυοκαρδίτιδας σε πάνω από 10.000 περιπτώσεις και αναφορές περικαρδίτιδας σε περισσότερες από 9.000. Είναι εγκληματικό για τον EMA να διατηρεί αυτό το εμβόλιο στην αγορά».

Σύμφωνα με μια ανάλυση του σχολιαστή και συγγραφέα Daniel Horowitz , το ποσοστό των ανεπιθύμητων ενεργειών που ταξινομήθηκαν ως σοβαρές ήταν «πολύ πάνω από το πρότυπο για τα σήματα ασφαλείας που συνήθως κυμαινόταν στο 15%», ενώ οι γυναίκες ανέφεραν ανεπιθύμητες ενέργειες τριπλάσιες από το ποσοστό των ανδρών.

Ο μεγαλύτερος αριθμός παρενεργειών σημειώθηκε στην ηλικιακή ομάδα 31-50 ετών, εκ των οποίων το 92% δεν είχε συννοσηρότητες, καθιστώντας πολύ πιθανό ότι το εμβόλιο προκάλεσε «εκτεταμένο, ξαφνικό τραυματισμό».

Υπήρξαν 3.280 θάνατοι μεταξύ των ληπτών εμβολίων στην συνδυασμένη αθροιστική περίοδο, συμπεριλαμβανομένων των κλινικών δοκιμών, μετά την κυκλοφορία και έως τις 18 Ιουλίου 2022.

Σύμφωνα με τον Χόροβιτς, τα έγγραφα «δείχνουν ότι η Pfizer γνώριζε για συγκεκριμένο νοσηρό επίπεδο παρενεργειών από νωρίς», ωστόσο συνέχισε να διανέμει το εμβόλιο της για τον COVID-19.

Τα έγγραφα δεν αποτελούν μέρος της συνεχιζόμενης έκδοσης των λεγόμενων « έγγραφων της Pfizer » στις ΗΠΑ με δικαστική απόφαση , αλλά σύμφωνα με τον Χόροβιτς, είναι έγγραφα φαρμακοεπαγρύπνησης που ζητούνται από τον EMA, την ρυθμιστική αρχή φαρμάκων της ΕΕ.

Τα έγγραφα διατέθηκαν σε ένα αυστριακό ιστολόγιο επιστήμης και πολιτικής, το TKP , μετά από «αίτημα FOIA [Νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας] από έναν ανώνυμο αναγνώστη». Στην συνέχεια δημοσιεύθηκαν στις 4 Μαρτίου. Ωστόσο, από τη στιγμή που δημοσιεύθηκαν, κανένα ευρωπαϊκό αγγλόφωνο μέσο ενημέρωσης δεν φαίνεται να έχει αναφερθεί σε αυτά.

Ως αποτέλεσμα, παρέμειναν στην αφάνεια μέχρι πρόσφατα, όταν ανεξάρτητοι αγγλόφωνοι μπλόγκερ ανακάλυψαν και δημοσίευσαν τα έγγραφα.

Χιλιάδες παιδιατρικές σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και θάνατοι

Το κύριο έγγραφο της Pfizer-BioNTech αποκάλυψε 9.605 ανεπιθύμητες παρενέργειες (3.735 σοβαρές) κατά την διάρκεια της ΕΠΠΑ #3 και 25 περιπτώσεις κατά την διάρκεια των κλινικών δοκιμών σε παιδιά ηλικίας 11 ετών και κάτω. Αυτές περιελάμβαναν 20 θανάτους, σε παιδιά ηλικίας έως 5 ετών.

Τα αίτια αυτών των θανάτων περιελάμβαναν δύσπνοια , καρδιακή ανακοπή, καρδιοαναπνευστική ανακοπή, πυρεξία και μυοκαρδίτιδα, αν και «όλα τα συμβάντα αξιολογήθηκαν ως άσχετα» με το εμβόλιο.

Σε ένα παράδειγμα που αναφέρεται στο έγγραφο, ένα 11χρονο αγόρι πέθανε από οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια δύο ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου. Σε μια άλλη περίπτωση, ένα 6χρονο κορίτσι πέθανε επτά ημέρες μετά την αρχική δόση από επιπλοκές που περιλάμβαναν νεφρική δυσλειτουργία , επιληψία, άπνοια, επιληπτικές κρίσεις και «αιφνίδιο θάνατο».

Το έγγραφο απαριθμεί ένα άλλο κρούσμα, αυτό ενός 6χρονου αγοριού του οποίου οι αναφερόμενες αιτίες θανάτου είναι η μυοκαρδίτιδα, η καρδιοαναπνευστική ανακοπή και ο COVID-19 . Πέθανε επτά ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, και παρόλο που τα αποτελέσματα της νεκροψίας «εκκρεμούσαν», «ο δημοσιογράφος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος «δεν είχε καμία σχέση» με την χορήγηση του BNT162b2 [το εμβόλιο Pfizer-BioNTech] και οφειλόταν σε φυσικά αίτια.”

Για παιδιά ηλικίας 12-17 ετών, το έγγραφο απαριθμούσε 21.945 ανεπιθύμητες ενέργειες (19.558 σοβαρές) την περίοδο μετά την κυκλοφορία και 15 περιπτώσεις κατά την διάρκεια κλινικών δοκιμών. Συνολικά καταγράφηκαν 169 θάνατοι, με τις αιτίες που αναφέρονται να περιλαμβάνουν δύσπνοια, πυρεξία, καρδιακή ανακοπή, μυοκαρδίτιδα, καρδιακή ανεπάρκεια, επιληπτικές κρίσεις και σοκ.

Ωστόσο, το έγγραφο αναφέρει «Δεν εντοπίστηκαν νέες σημαντικές πληροφορίες ασφαλείας με βάση την ανασκόπηση των περιπτώσεων που αναφέρθηκαν στο συνολικό παιδιατρικό πληθυσμό».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...