Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Οι ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΗΠΑ περιμένουν τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΝΑΡΧΗ – Τι συμβαίνει ΤΩΡΑ και τι έρχεται

Η "θύελλα" του νεοκομμουνισμού δεν αφήνει τίποτα όρθιο από τον "ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ".

Με τις ενδιάμεσες εκλογές να αποτελούν πλέον παρελθόν, οι ΗΠΑ του Μπάιντεν, της Χίλαρι και του Ομπάμα βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση.

Είναι ενδεικτικό πως ακόμα και οι δημοσκοπήσεις των ακραίων διεθνιστικών ΜΜΕ, όπως του CNN, δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου (πάνω από το 75%) είναι απογοητευμένη και θυμωμένη με τον δρόμο που έχει πάρει η χώρα τους.

Ακόμα και τώρα όμως προσπαθούν να βγάλουν “τρελό” και “εχθρό της κοινωνίας” όποιον διαμαρτύρεται για την φτώχεια που ΗΔΗ υπάρχει και την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ που έρχεται με φόρα!

Η οικονομική αβεβαιότητα και η σταθερή αύξηση των “σκληρών εγκλημάτωνεδραιώνεται στη συνείδηση των Αμερικανών πολιτών ως κάτι το….φυσιολογικό.

Και στο επίκεντρο όλων αυτών η λεγόμενη “Γενιά Ζ”. Οι άνθρωποι δηλαδή ηλικίας 18-29 που έχουν ήδη μεγαλώσει σε αυτό που ονομάζουμε “νέα κανονικότητα”.

Το πιο ανησυχητικό από όλα; Είναι πως στις τελευταίες εκλογές (οι της γενιάς Ζ) ήταν ο κρίσιμος παράγοντας που έδωσε στους υπερδιεθνιστές του Τζο Μπάιντεν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.

Έχοντας σίγουρα άλλα 2 χρόνια Μπάιντεν μπροστά τους, εκατομμύρια Αμερικανοί ετοιμάζονται να δεχθούν τον κόσμο που θα τους προσφέρει ο…«παγκόσμιος σωτήρας»:


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...