Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Τι υποκρισία: Δημοσιογράφοι «γάβγιζαν» για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, και τώρα μιλούν για αυτοδιάθεση στην άμβλωση!

Για δυόμιση έτη απαιτούσαν την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με υποχρεωτικό εμβολιασμό, και τα «θυμήθηκαν» ξαφνικά για την άμβλωση. Παντελής Λαμψιώτης

HΠΑ – Άμβλωση: Με απίστευτη υποκρισία, ένα μεγάλο μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου στις ΗΠΑ άλλα και στην Ελλάδα, αντιμετωπίζει την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που έδωσε στις Πολιτείες την αρμοδιότητα να αποφασίζουν αν θα επιτρέπουν ή όχι τις αμβλώσεις στην Αμερική.

Δημοσιογράφοι που επί δυόμιση έτη στήριζαν φανατικά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και άρα την παραβίαση της αυτοδιάθεσης του σώματος, σήμερα… καταδικάζουν την πρόθεση να περιοριστούν οι αμβλώσεις στις ΗΠΑ, με το πρόσχημα πως παραβιάζεται ο έλεγχος της απόφασης των γυναικών!

Δηλαδή όταν έχουμε να κάνουμε με την επιβολή ενός πειραματικού εμβολίου στον γενικό πληθυσμό η υποχρεωτικότητα είναι… σωστή, άλλα όταν έχουμε να κάνουμε με την προστασία της αγέννητης ζωής, η υποχρεωτικότητα είναι καταδικαστέα! Για όσο πλουτίζουν οι φαρμακευτικές, η προαιρετικότητα ιατρικής πράξης πηγαίνει… περίπατο, ενώ όταν εξασφαλίζονται κάποια δικαιώματα για τα απροστάτευτα έμβρυα, «θυμούνται» και πάλι το αναφαίρετο δικαίωμα της έκτρωσης!

Εντωμεταξύ σε αυτή την «ζυγαριά» του παραλόγου, από την μία πλευρά μπαίνει ο εμβολιασμός με ένα χημικό σκεύασμα που μπορεί να έχει και σοβαρές παρενέργειες, και από την άλλη η απολύτως φυσική βιολογική διαδικασία της εγκυμοσύνης. Στο μεν πρώτο επιβάλλεται η (αντισυνταγματική) υποχρεωτικότητα να διεξαχθεί και στο δεύτερο η ελευθερία να διακοπεί για τον οποιονδήποτε λόγο!

Και επιπλέον, στην περίπτωση του εμβολιασμού ο πολίτης επεμβαίνει στο ίδιο του το σώμα, ενώ στην περίπτωση της άμβλωσης η (θανατηφόρα) επέμβαση γίνεται σε ένα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ σώμα, το σώμα του αγέννητου παιδιού.

Παράδειγμα αυτής της εξόφθαλμης υποκριτικής στάσης είναι ο Αμερικανός δημοσιογράφος David Leavitt που εργάζεται στο CBS και είναι γνωστός για τις απόψεις του πως οι εμβολιασμοί θα έπρεπε να γίνουν υποχρεωτικοί.

Και τώρα που προέκυψε το θέμα της απόφασης του αμερικανικού Ανώτατου Δικαστηρίου, ο… συνεπέστατος δημοσιογράφος έγραψε πως: «Το μόνο άτομο που θα έπρεπε να έχει τον έλεγχο στις προσωπικές ιατρικές αποφάσεις σου, είσαι εσύ».

Να γελάει ή να κλαίει κανείς; Δύο μέτρα και δύο σταθμά, όπως βολεύει το κυρίαρχο αφήγημα κατά περίπτωση. Όχι στην ελεύθερη βούληση όσον αφορά τα εμβόλια, ναι στην ελεύθερη βούληση όσον αφορά τους φόνους των εκτρώσεων. Οι προσωπικές αποφάσεις γίνονται σεβαστές μόνο όποτε συμβαδίζουν με τις επιδιώξεις της εκάστοτε κυβέρνησης.

Τα ίδια βλέπουμε και στην ελληνική πραγματικότητα. Κανάλια που προωθούσαν την υποχρεωτικότητα και στοχοποιούσαν συστηματικά όσους ασκούσαν το δικαίωμα της προαιρετικότητας του εμβολιασμού, σήμερα προσποιούνται τους… θεματοφύλακες των δικαιωμάτων…

https://www.sportime.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...