Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Έχουμε περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στην κυβέρνησή μας από όλες μαζί

σχόλιο Γ.Θ : Αν δεν το πατήσει ο Πούτιν το κουμπί, ο Θεός θα δώσει αλλιώς την λύση...

Στην ομιλία του για τον Μήνα υπερηφάνειας, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρθηκε σε αριθμό ρεκόρ ΛΟΑΤ σε όλα τα επίπεδα κυβέρνησης.
Στις 15 Ιουνίου 2022, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν, μιλώντας σε εκδήλωση για τον «Μήνα υπερηφάνειας» στον Λευκό Οίκο, ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των ομοφυλόφιλων στην κυβέρνησή του είχε φτάσει στο μέγιστο, αναφέρει το Fox News.
«Νομίζω ότι έχουμε περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα από οποιαδήποτε κυβέρνηση ή όλες μαζί», είπε ο Μπάιντεν. Όλα τα επίπεδα της αμερικανικής κυβέρνησης έχουν «αριθμό ρεκόρ ανοιχτών και περήφανων υπαλλήλων», είπε.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος πρόσθεσε ότι «καταβάλλει προσπάθειες για να διαφοροποιήσει τη διοίκησή του» και ζήτησε μια ισχυρότερη καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Ο Μπάιντεν προσέγγισε επίσης τη νεολαία ΛΟΑΤΚΙ. «Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Σε αγαπάνε. Σε ακούνε. Σε καταλαβαίνουν», διαβεβαίωσε.

Επιπλέον, ο Μπάιντεν επέκρινε τις Ρεπουμπλικανικές πολιτείες, ιδιαίτερα τη Φλόριντα και το Τέξας, για «ομοφοβικούς» νόμους, τονίζοντας ότι «κατευθύνονται εναντίον των οικογενειών και των ελευθεριών μας». Δεσμεύτηκε να πετύχει την κατάργησή τους και ζήτησε από το Υπουργείο Παιδείας να αναπτύξει σχολικές πολιτικές με κατεύθυνση «επίτευξη της πλήρης ένταξης των ΛΟΑΤΚΙ+ μαθητών».

spzh.news

πηγή: orthodoxostypos.gr
https://makkavaios.blogspot.com/2022/06/blog-post_17.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...