Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Πόνεσε τους Τούρκους η άλωση της Πόλης από τον Ολυμπιακό: Δηλώσεις, «νεύρα» και επιθέσεις... μέχρι και στους Γάλλους

Ο Ολυμπιακός "άλωσε" την Πόλη μετά την χθεσινή του νίκη μέσα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε με το εμφατικό 3-0, με τον τούρκικο Τύπο να δείχνει την ενόχλησή του.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για «σκανδαλώδεις δηλώσεις», καθώς ο Πρόεδρος της ελληνικής ομάδας αφιέρωσε την νίκη σε όλους τους Έλληνες, αφού όπως είπε, την πέτυχαν μέσα στην Πόλη τους!

Υπενθυμίζουμε πως στις χθεσινές δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012 όταν είχαμε κερδίσει στο φάιναλ φορ στο μπάσκετ στην Πόλη. Για εμάς ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες μέσα στην Πόλη μας».

Θρασύτατες απειλές της Τουρκίας κατά της Ελλάδας για την αμυντική συμφωνία Αθήνας-Παρισίου

Γαλανόλευκο ''χρώμα'' είχε και ένας ακόμα χθεσινός αγώνας αυτήν την φορά στην Γαλλία σαν συνέχεια της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας!  Ο Φατίχ Τερίμ έκανε δηλώσεις για τα γεγονότα στον αγώνα Γαλατασαράι - Μαρσέιγ. Ο έμπειρος Τούρκος τεχνικός παραπονέθηκε πως οι Γάλλοι οπαδοί "σήκωναν συνεχώς την αρμενική και την ελληνική σημαία, και αναφέρθηκε και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις κερκίδες όπου ήταν παρόντες οι οπαδοί της Γαλατασαράι''.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος προπονητής ανέφερε πως είπε στους Τούρκους οπαδούς να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, αλλά αυτοί (δηλ. οι Γάλλοι) σήκωναν συνεχώς την αρμενική σημαία και την ελληνική σημαία και τους προκαλούσαν. Έριχναν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης όλη την ώρα. 

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...