Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ – ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ


Νέες ταυτότητες ετοιμάζεται να προμηθεύσει η Κυβέρνηση τους Έλληνες,

όπως κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες όπως λέγεται θα εκδοθούν στις αρχές του 2019, ενώ η αντικατάσταση των παλαιών πρέπει να γίνει σε διάστημα πενταετίας από την έναρξη διαδικασίας της έκδοσης των νέων.
Είναι καλό να θυμηθούμε όσα προόρισε για το θέμα ο μακαριστός αγιασμένος διορατικός Γέροντας του Νεοχωρίου Σερρών πατήρ Ιωάννης Καλαίδης (ο οποίος με ευεργέτησε).

Χριστούγεννα του 2006 : «Δοξασμένο να είναι το όνομα του Κυρίου, που άκουσε τις προσευχές μας κι έδωσε έλεος. Έτσι θα προηγηθούν τα γεγονότα που θα γίνουν με την Πόλη (Κωνσταντινούπολη) και θα σταματήσει αυτό το κακό με τις ταυτότητες. Και μάλιστα μαζί με την Ελλάδα θα σωθούν κι άλλα κράτη, που είναι έτοιμα να πάρουν αυτήν την ταυτότητα».

Τα γεγονότα φαίνεται ότι βρίσκονται ήδη ante portas, ο άγιος Θεός δεν πρόκειται να μας αφήσει. Εντατική προσευχή και ταπείνωση.

ΠΗΓΗ : «Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ», +ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ (ΠΑΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ) 1925-2009, ΤΟΜ. Β΄, 2014, σ. 159.

tribonio.blogspot.com

8 σχόλια:

 1. Αυτο που είπε δεν βγήκε στην Αλβανία την έχουν πάρει την κάρτα Πολίτη από το 2010 και σε άλλες χώρες επίσης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ(κρῖμα δηλ.ἀλλά....)
   ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ !!!

   Καλλιόπη

   Διαγραφή
  2. Ο ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

   Διαγραφή
 2. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε ποιες χώρες;η Αλβανή που ξέρω μου είπε οχι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητοί μου στην Κύπρο έχουν δυστυχώς ξεκινήσει ήδη την έκδοση βιομετρικών ταυτοτήτων, παρακαλώ απο το 2015!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πάντως η οδηγία για νέες ταυτότητες με βιομετρικά στοιχεία είναι από τις Βρυξέλες και θα ισχύσει για όλη την ΕΕ. Στις 4 Απριλίου 2019 εγκρίθηκαν απο το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο οι κανόνες για τα χαρακτηριστικά ασφαλείας https://www.tanea.gr/2019/04/08/greece/nees-taytotites-pos-tha-einai/ Άρα έχει δίκιο ο Γέροντας, μαζί με εμάς θα γλιτώσουν και όλοι οι άλλοι της ΕΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Για να πει κάποιος γλύτωσε, θα πρέπει η ταυτοτητα να εμπεριεχει 666 ή κάτι αλλο που να ειναι ανάλογο με προδοσία πίστεως. Τα βιομετρικά χαρακτηριστικά απο μόνα τους ή και ακόμη και η σκλάβωση πολίτη - χριστιανου απο κοσμική εξουσία δεν συνιστά τετοιο. Μονο η ενσυνειδητη ΑΡΝΗΣΗ της πιστεως ειναι εγκλημα. Στην περίπτωση ταυτοτήτων είναι εαν υπάρχει 666 για ολους η κατι ανάλογο που προσβάλει την πίστη. Ξερει κανεις κατι παραπανω για τις νεες ταυτοτητες η για αυτες που δωθηκαν στην αλβανια οπου υπάρχει ορθοδοξη αυτοκεφαλη εκκλησια; Ξερει κανεις κάτι για εμφανές σύμβολο με αντιχριστο - δαιμονικό χαρακτηρίστικό ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...