Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Πετρόφ: Η Ελλάδα έχει σχέδιο να προσαρτήσει τα Σκόπια

Μια μεγάλη βόμβα εξασφάλισε από το κρατίδιο των Σκοπίων ο Γιώργος Γεωργιάδης της ΕΡΤ3. Πήρε συνέντευξη του Σκοπιανού Τοντόρ Πετρόφ, πρόεδρο του λεγόμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου». Άλλη μία Σκοπιανή λαμογιά.

Πρόκειται για ακόμα έναν ελληνόφωνο Σκοπιανό (ναι ελληνόφωνο), ο οποίος είναι από εκείνους που υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων και κουβαλά θυμό για το ελληνικό κράτος, από τους προγόνους του που εγκατέλειψαν την Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι περισσότεροι της ηγεσίας των λεγόμενων «αρχαιομακεδόνων» στην ουσία Σλάβων κλεφτών ταυτότητας είναι ελληνικής καταγωγής εξωμότες.

Το εντυπωσιακό είναι ότι γνωρίζουν τα ελληνικά, αν και οι ίδιοι δηλώνουν «Μακεδόνες» που δεν ήταν Έλληνες.

Επιστρέφοντας στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Τοντόρ Πετρόφ στον Γιώργο Γεωργιάδη, σύμφωνα με πληροφορίες μας, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία υπέρ της Ελλάδας.

»Η Αθήνα πήρε στάτους διαχειριστή στα εδάφη μας.

»Δεν υπάρχει Νότια Μακεδονία.

»Η Βόρεια Μακεδονία θα συγχωνευθεί στην Ελλάδα, η Ελλάδα ασκεί αλυτρωτισμό».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, ο Τοντόρ Πετρόφ είπε στον Γιώργο Γεωργιάδη ότι η χώρα του έγινε με τη Συμφωνία των Πρεσπών ελληνικό προτεκτοράτο.

Φέρεται να είπε ακόμα ότι η Ελλάδα με τις τρεις περιφέρειές της, Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, ονόμασε την πατρίδα του Βόρεια Μακεδονία για να την προσαρτήσει στο μέλλον.

Στο τέλος της συνέντευξης, από ό,τι πληροφορηθήκαμε, ο Τοντόρ Πετρόφ μιλά ελληνικά και εύχεται για το Πάσχα στους Έλληνες «ορθόδοξους αδελφούς».


σχόλιο Γ.Θ : Ακόμα και το κακό (την προδόσία των Πρεσπών), ο καλός Θεός μπορεί να το στρέψει σε καλό και στο λάκκο που οι εχθροί της Πατρίδας μας έχουν σκάψει, να πέσουν οι ίδιοι μέσα...

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...