Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Όσο μεγαλύτερη η συνεργασία τους, τόσο μεγαλύτερη η Ρωσική οργή όταν η Τουρκία πράξει την προδοσία

σχόλιο Γ.Θ : Η Ρωσία και η Κίνα μπορούν να αντέξουν τα χτυπήματα των αμεριακανο-αντίχριστων. Η Τουρκία και οι υπόλοιπες χώρες του πλανήτη, όχι.
Όταν η Τουρκία θα δει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να γυρίσει στα αφεντικά της, που τόσες δεκαετίες την ενίσχυαν και την έκαναν αυτό που είνα σήμερα, εις βάρος της Πατρίδας μας, τότε η Ρωσία θα ξεσπάσει και θα ξεσπάσει γιατί θα κινδυνεύει να τα χάσει όλα..


Η Τουρκία μπορεί να επιστρέψει πολύ εύκολα στους αμερικανοσιωνιστές με την μέθοδο του μαστίγιου και του καρότου δηλαδή με τον οικονομικό πολέμο που της έχουν ήδη κηρύξει οι Δυτικοί αλλά και με ένα ισχυρό δέλεαρ. Το Αιγαίο


Ρωσία-Τουρκία: Ενισχύουν τη συνεργασία τους σε Υπερκαυκασία και Κεντρική Ασία

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Γκριγκόρι Καράσιν και ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών Σεντάλ Ονάλ στις διαβουλεύσεις που είχαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαίωσαν την πρόθεση τους να συνεχίσουν την συνεργασία τους στην περιοχή της Υπερκαυκασίας και της Κεντρικής Ασίας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

  «Οι πλευρές υπογράμμισαν την θετική δυναμική στην ανάπτυξη των ρώσο-τουρκικών σχέσεων σε διάφορους τομείς, καθώς και την αποτελεσματικότητα του πολιτικού διαλόγου σε ζητήματα περιφερειακής και διεθνούς πολιτικής» αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Οι δύο υφυπουργοί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, συζήτησαν λεπτομερώς «για την τρέχουσα κατάσταση στην Υπερκαυκασία και την Κεντρική Ασία» και «επεσήμαναν το αμοιβαίο ενδιαφέρον για τον περαιτέρω συντονισμό των προσπαθειών προς το συμφέρον της εδραίωσης της ειρήνης και της σταθερότητας στις περιοχές αυτές, μέσω μάλιστα της κοινής συνδρομής στην διευθέτηση σειράς προβληματικών ζητημάτων».

ΠΗΓΗ: slpress.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...