Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Τα απόρρητα αρχεία του Μακαριστού Πατριάρχη της Σερβίας, Παύλου: Τι αναφέρει για την τελική αναμέτρηση και την κατανομή των εδαφών – Ο Βαλκανικός πόλεμος και η τελική επίθεση του Ισλάμ στην Ευρώπη

Πολλοί κληρικοί και μοναχοί είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την ζωή του μακαριστού Σέρβου Πατριάρχη Παύλου.

Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν αυτά που είπε ο ίδιος σε σχέση με το μέλλον και τα μελλοντικά γεγονότα στα Βαλκάνια.

Στο Κοσσυφοπέδιο, ο Σέρβος ηγούμενος Jovan Sinđelić εξακολουθεί να κρατά αυστηρά «εμπιστευτικά» τα αρχεία του μακαριστού Σέρβου Πατριάρχη και να τα μετακινεί για λόγους ασφαλείας κάθε μήνα.

Στο Πετς, διεξάγεται η επανεξέταση αυτών των άκρως εμπιστευτικών εγγράφων στα οποία μόνο ελάχιστοι άνθρωποι, τους οποίους διόρισε ο Πατριάρχης ως φύλακες, έχουν πραγματικά «πρόσβαση».

Η ηγούμενος Jovan, ο οποίος είναι τώρα στα τελευταία του ισχυρίζεται ότι σε ένα μέρος του εγγράφου με τα λόγια του μακαριστού Πατριάρχη Παύλου, αναφέρονται προειδοποιήσεις για τις τελευταίες του κόσμου, τουλάχιστον όπως τις ξέρουμε σήμερα.

Ο Σέρβος Πατριάρχης φέρεται να προειδοποίησε ότι στις τελευταίες ημέρες, η σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία θα είναι σε κρίση, χάνοντας το σεβασμό και την επιρροή της στο σερβικό έθνος, το οποίο θα οδηγηθεί στο αθεϊσμό μέσω της ανίερης εξάπλωσης του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Ο μακαριστός πατριάρχης προειδοποίησε ότι η Ευρώπη θα θέσει σε πλήρη και ολοκληρωτικό διωγμό τους χριστιανούς , συμπεριλαμβανομένων των Καθολικών, ενώ η ήπειρος θα κατοικείται από ισλαμιστές με όλα τα παρελκόμενα αυτής της ιδιότυπης συμβίωσης (φόνοι, βιασμοί, δολοφονίες, εξεγέρσεις κά).

Ο ηγούμενος σημειώνει, μέσω των εγγράφων, ότι ο αποικισμός των ισλαμιστών στην Ευρώπη θα είναι η απαρχή ενός επερχόμενου άγριου και ανηλεούς θρησκευτικού πολέμου, το οποίο η ήπειρο μας έχει να βιώσει από τον μεσαίωνα.

Ο Πατριάρχης Παύλος έχει αφήσει ακριβή αρχεία για το πώς είδε την άφιξη των ισλαμιστών στην καρδιά της Ευρώπης, και φέρεται να είχε μιλήσει για βρώμικο σχέδιο «διαδρομών» που θα χρησιμοποιούσαν για την εισβολή τους στην Ευρώπη.

Οι διαδρομές αυτές συμπίπτουν με τις σημερινές διόδους όλων αυτών που αιτούνται ασύλου από τη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και άλλες χώρες, όπου για πολλά χρόνια υπάρχει πόλεμος, προκειμένου όλοι οι κάτοικοι τους να αναγκαστούν να μετοικίσουν στη Δυτική Ευρώπη.

Ο Πατριάρχης Παύλος ενώ ζούσε είχε αναφερθεί επίσης επανειλημμένα στο έγγραφο του ότι το Κοσσυφοπέδιο θα επιστρέψει στην Σερβία, επειδή για κάποιο λόγο οι Αλβανοί θα αποχωρήσουν από εκεί μαζικά σύμφωνα με τον μοναχό Jovan.

Στο τέλος ο ίδιος προσθέτει ότι η Ρωσία και η Σερβία θα κάνουν την τελική κατανομή των Βαλκανίων στο έδαφος, μετά την τελική σύγκρουση στην οποία θα είναι με την πλευρά των νικητών.
 

http://www.medio.rs/m/vesti/srbija/drustvo/prorocanstvo-patrijarha-pavla-kosovo-ce-opet-biti-nase-a-srbija-ce-biti-pobednik_125277.html 
http://www.rtvbn.com/379883/Tajni-spisi-patrijarha-Pavla

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...