Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΑΦΑΝΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΤΟ ΝΕΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!!!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος να υποδεχτεί το μεγαλύτερο πυρηνικό υποβρύχιο στον κόσμο, στο στόλο της Ρωσίας.
Το ναυτικό της Μόσχας πρόκειται να ενισχυθεί σημαντικά, καθώς υψηλοί αξιωματούχοι του ρωσικού ναυτικού αποκάλυψαν το Project 09852 – το οποίo, όπως προαναφέραμε περιλαμβάνει το μεγαλύτερο πυρηνικό υποβρύχιο στη Γη.

Το πλοίο – γνωστό ως Belgorod – θα πλησιάζει περίπου τα 200 μέτρα και θα είναι επιφορτισμένο με εξερεύνηση βαθέων υδάτων στην Αρκτική.

Το νέο υποβρύχιο 184 μέτρων του Πούτιν θα φέρει πυραύλους κατηγορίας Antey που αναπτύχθηκαν από τη Σοβιετική Ένωση.

Το Belgorod θα είναι 14 μέτρα μακρύτερο από το USS Pennsylvania, το μεγαλύτερο υποβρύχιο του στόλου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Το επιβλητικό αυτό υποβρύχιο θα είναι επίσης 11 μέτρα μακρύτερο από το μεγαλύτερο υποβρύχιο που κατασκευάστηκε ποτέ από τη Ρωσία, το γνωστό Typhoon.

Η πρωταρχική αποστολή του θα είναι να προσεγγίσει την ανεξερεύνητη περιοχή στα βάθη της Αρκτικής, εν μέσω φόβων ότι η Ρωσία και οι ΗΠΑ θα δώσουν… μεγάλη μάχη για το πετρέλαιο κάτω από τον Βόρειο Πόλο.

Το υποβρύχιο αποκαλύφθηκε ότι μεταφέρει επιστημονικό εξοπλισμό και μη επανδρωμένα οχήματα βαθέων υδάτων, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ρωσική εφημερίδα Izvestia.

Θα φέρει επίσης ένα αριθμό μικρότερων υποβρυχίων – γνωστά ως bathyscaphes – καθώς ο Πούτιν επιθυμεί να επεκταθεί στην Αρκτική.

Ο καθηγητής Vadim Kozyulin, από την Ακαδημία Στρατιωτικών Επιστημών, δήλωσε: «Θα μεταφέρει και θα εγκαταστήσει αυτόνομα πυρηνικά υποβρύχια, σχεδιασμένα να φορτώνουν μη επανδρωμένα οχήματα στο βυθό της θάλασσας».

Πρόσθεσε: «Το υποβρύχιο θα διασφαλίσει την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου συστήματος υποβρύχιων ελέγχων, το οποίο οι στρατιωτικές δυνάμεις αναπτύσσουν στο βυθό των αρκτικών υδάτων».

Η Ρωσία επεκτείνεται έντονα στην Αρκτική με στρατιωτικές βάσεις όπως το Northern Shamrock. Οι στρατιωτικές βάσεις της εποχής του Ψυχρού Πολέμου έχουν ξαναρχίσει προσπαθώντας να εξασφαλίσουν ζωτικές περιοχές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πύλη για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο κάτω από την τούνδρα.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/blog-post_3924.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...