Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Σχέδιο συντάχθηκε από το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ, για τη διάλυση της Τουρκίας μέχρι το 2025!

Η Ευρώπη, το Ισραήλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες φοβούνται πολύ την Τουρκία η οποία προχωρά το δρόμο για να γίνει μια περιφερειακή υπερδύναμη.

Οι σκληρές αντιπαραθέσεις της Δύσης και του Ισραήλ κατά της Τουρκίας, έχουν βαθιές έννοιες. Χάρη σε αυτές η ανταγωνιστική κατάσταση στην Τουρκία, είναι οι μεγάλες οικονομίες της Ευρώπης, καθώς η έκτη περισσότερο ανεπτυγμένη χώρα. Η Τουρκία πριν από το 2002 ήταν πολύ πίσω οικονομικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε σοβαρή πρόοδο στον τομέα της εκπαίδευσης και της επιστήμης, κοινωνικά και στρατιωτικά.
Όλοι είναι ανήσυχοι, φοβούνται την Τουρκία η οποία προχωρά με σταθερά βήματα στο δρόμο για να γίνει μια «οικονομική υπερδύναμη ίσως ακόμη και στρατιωτικά γι αυτό οι Δυτικοί προσπάθησαν να κάνουν το πραξικόπημα πέρσυ. Προσπάθησαν να την χτυπήσουν οικονομικά.
Λόγω αυτού του γεγγονότος οι μουσουλμάνοι είναι κοντά στην Τουρκία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στηρίζουν τον Ερντογάν, αυτή είναι η δύναμη που βλέπει γύρω του.
Η Τουρκία και ο ηγέτης της αποφάσισαν για ριζικές μεταρρυθμίσεις στο Σύνταγμα με το ιστορικό δημοψήφισμα.
Με τις συνταγματικές αλλαγές, για να σχηματίσουν τη νέα κυβέρνηση, θα τελειώσει μια μακρά περίοδος ασάφειας, αβεβαιότητας και σύγχυσης. Η Τουρκία θέλει να ανοίξει μια νέα σελίδα στην ιστορία της, χωρίς το φόβο να μείνει χωρίς κυβέρνηση, χωρίς το φόβο ότι η κυβέρνηση συνασπισμού θα είναι απλά ένα ομοίωμα.
Υπάρχει μια σκλήρυνση της κυβέρνησης Ερντογάν. Η κατάσταση είναι η σκλήρυνση, για να αντέξει την κρίση, να αντέξει το παρόν και το μέλλον του.
Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από το δημοψήφισμα δεν ικανοποιούν την Ευρώπη και τους συμμάχους της που ανησυχούν για το τι θα ήθελε να συνεχίσει με αυτό το σύνταγμα στην Τουρκία.
Είναι δύσκολο να δεχτούν αυτό το αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, ποιά θα είναι η αντίδραση;
Ευρωπαϊκή Ένωση σε δύο σημαντικά θέματα χρειάζεται την Τουρκία. τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΕ, και τη συμφωνία σχετικά με τους πρόσφυγες. Ενώ το κλειδί για την προσφυγική κρίση βρίσκεται στα χέρια της Τουρκίας.
Μια άλλη κάρτα είναι οι σχέσεις Τουρκίας-Ρωσίας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξαρτάται από τη συνεργασία με την Τουρκία κατά της Ρωσίας.
Η Τουρκία κέρδισε τη σταθερότητα με το δημοψήφισμα, αυξάνοντας την αναζωογόνηση της οικονομίας και την αύξηση των επενδύσεων σε στρατηγικούς τομείς της οικονομίας, τόσο εντός όσο και εκτός.
Αλλά ήταν γνωστό ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ δεν θα παραμείνουν άπραγες, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος. Αργότερα, το 2018 θα ακολουθήσει η απελευθέρωση του ηγέτη του ΡΚΚ Oτσαλάν από τη φυλακή. Στη νοτιοανατολική Τουρκία, θα πρέπει να νομιμοποιηθεί και η Κουρδική εξουσία, να αποφασίσει για τον Oτσαλάν. 
 
Προβλέψεις
 
Το 2021 τα εδάφη της Κωνσταντινούπολης θα αναγνωριστούν διεθνώς σαν αυτόνομη περιοχή. 
Το 2023, σαν αποζημίωση για τη γενοκτονία εναντίον των Αρμενίων, θα δοθεί γη ανατολικά της Τουρκίας στην Αρμενία. Και τέλος, το 2025 θα περικοπεί η Τουρκία στην Ανατολία, θα χωρίζεται σε δύο χώρες, την ισλαμική και την κοσμική.
Έχει αποφασιστεί η τύχη της Τουρκίας και του Προέδρου Ερντογάν, όπως στο Αφγανιστάν ,τη Λιβύη και τη Συρία. 

http://www.tetovasot.com/2017/04/plan-i-hartuar-nga-israeli-shba-dhe-be-ja-per-zhberjen-e-turqise-deri-me-vitin-2025/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΟΣΚΟΠΙΑΝΗ TETOVA SOT : Corfiatiko.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...