Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Τσίπρας προς Μέρκελ-Ολάντ: "Θα επιβιώσουμε, ό,τι κι αν αποφασίσετε"

Ό,τι και αν αποφασίσετε, έχουμε ακόμα οξυγόνο.

Ο Πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Α. Μερκελ και τον Φρ. Ολαντ. Ο Αλ. Τσιπρας τόνισε πως ότι απόφαση και να πάρει το Eurogroup ο ελληνικός λαός θα έχει οξυγόνο και την επομένη εβδομάδα. Θα επιβιώσει!

Ακόμη τόνισε ότι η δημοκρατία είναι υπέρτατη αξία στην Ελλάδα και το δημοψήφισμα θα γίνει ανεξάρτητα από την απόφαση του Eurogroup!

Τι λέει το Μαξίμου για το τελεσίγραφο

Σύμφωνα με τις διαρροές από το Μαξίμου για τη διακοπή των διαπραγματεύσεων:


Ο κ. Ντάισελμπλουμ και το Eurogroup αποφάσισαν την Πέμπτη να δώσουν τελεσίγραφο στην Ελλάδα να αποδεχτεί την πρόταση των θεσμών. Σήμερα ξαφνικά ανακάλυψαν ότι η Ελλάδα διέκοψε τις διαπραγματεύσεις!

Όλη η διεθνής κοινή γνώμη γνωρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση, η οποία μάλιστα τη Δευτέρα στο ΕuroSummit θεωρήθηκε ως μια πολύ καλή βάση για συζήτηση.

Οι θεσμοί  κατέθεσαν προτάσεις παράλογες που δεν θα γίνονταν αποδέκτες από καμία ελληνική κυβέρνηση. Τα τελεσίγραφα όταν κατατίθενται ενίοτε επιστρέφουν.

Ο ελληνικός λαός την επόμενη Κυριακή αποφασίζει για την αξιοπρέπεια του απερίσπαστος από στυγνούς εκβιασμούς. 
http://www.onalert.gr/stories/tsipras-pros-merkel-olant/43350?utm_source=rss&utm_medium=referral&utm_campaign=onalert.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...