Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ - Το AIDS έτοιμο να αποδεκατίσει τους τζιχαντιστές.

Στρατής Μαζίδης

Ένας ινδονήσιος τζιχαντιστής της ISIS κόλλησε AIDS μια 15χρονη yezidi που είχε ως ερωτική σκλάβα του.


Το άτυχο κορίτσι πωλήθηκε αργότερα σε άλλα μέλη της οργάνωσης και πλέον έχει προκληθεί πανικός στις τάξεις της ISIS στην Shaddadi στην επαρχία της Χάσακα στη βορειοανατολική Συρία.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα η ακτιβιστική ομάδα για τα ανθρώπινα δικαιώματα ομάδα ακτιβιστών «Ήχος και Εικόνα».

Ο ινδονήσιος μάλιστα έχει επίσης δωρίσει αίμα στο νοσοκομείο της Shaddadi πριν διαγνωστεί με τη νόσο και πλέον υπάρχει ανησυχία για την πιθανή μόλυνση των δεκάδων άλλων αγωνιστών.

Η άτυχη 15χρονη πωλήθηκε επίσης σε έναν αιγύπτιο μαχητή ο οποίος νόσησε ενώ ο ινδονήσιος ήση εκτελέστηκε από την οργάνωση για τη διάδοση της ασθένειας.

Η ανησυχία στις τάξεις των τζιχαντιστών γίνεται μεγαλύτερη καθώς έρχονται αναφορές για εμφάνιση της νόσου και σε τακφιριστές στην επαρχία του Deir ez-Zor οι οποίοι είχαν βιάσει την ίδια κοπέλα μεταξύ των οποίων δύο σαουδάραβες και ένας αιγύπτιος.

Μέσα από αυτή την ανθρώπινη τραγωδία της μικρής κοπέλας, που πολύ φοβόμαστε πως για ευνόητους λόγους δεν είναι πια στη ζωή, επέρχεται μιας μορφής Θεία Δίκη στους τζιχαντιστές. Τα κατεχόμενα εδάφη δεν είναι οργανωμένο κράτος και οι άνδρες στις τάξεις της δε φημίζονται για το πνευματικό τους επίπεδο και την αντίληψή τους. Οι σκληρές συνθήκες ζωής και η έλλειψη των ειδικών θεραπειών για το AIDS δεν προμηνύουν καλά μαντάτα για τους τακφιριστές.

Η δε σεξουαλική τους αποχαύνωση / πείνα σε συνδυασμό με τις ελλείψεις προστασίας, μπορεί να επιφέρει επιδημία.

Άραγε η βία, η ωμότητα και η κτηνωδία που επιδεικνύουν οι τζιχαντιστές, μετατρέπονται στο χειρότερο τους που είναι έτοιμος να τους αποδεκατίσει;

http://www.freepen.gr/2015/06/aids.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...