Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Με διάγγελμα ο Τσίπρας ανακοίνωσε δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου.

Ναι ή όχι στη συμφωνία;
 
σχόλιο Γ.Θ : Έως τις 5 Ιουλίου τα βοθροκάναλα θα δώσουν λυσσαλέα μάχη να πείσουν, να φοβίσουν και να εκβιάσουν όλους τους ελληνόφωνους, προσπαθώντας να τους αποδείξουν με όλη την σατανική τηλεοπτική τέχνη της προπαγάνδας τους, ότι χωρίς ευρώπη και ευρώ θα έρθει το τέλος του κόσμου.
Υπάρχει όμως και Θεός... Υπάρχουν και οι προσευχές μας, που αν ακουστούν με πόνο και δάκρυ ως τον θρόνο Του, θα έρθει η λύση από εκεί που δεν το περιμένουμε.
 
Τελικά, η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, πιεζόμενη από τους δανειστές και μη μπορώντας να αντέξει το βάρος της ευθύνης να υλοποιήσει το πρόγραμμα που εξήγγειλε προεκλογικά, προχώρησε στην μεταβίβαση αυτής της ευθύνης στον ελληνικό λαό.

Στο διάγγελμά του ο Αλέξης Τσίπρας, αφού επιτέθηκε στο ΔΝΤ και στους ευρωπαίους εταίρους, στους οποίους μεταβίβασε επικίνδυνα παιχνίδια για το μέλλον της Ευρώπης, προχώρησε στην ευθύνη του κυρίαρχου ελληνικού να απαντήσει μέσω δημοψηφίσματος που θα γίνει στις 5 Ιουλίου, με ερώτημα την αποδοχή ή την απόρριψη της πρότασης των δανειστών.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως θα ζητήσει ολιγοήμερη παράταση του υφιστάμενου προγράμματος, για να αποφασίσουν χωρίς πίεση οι Έλληνες πολίτες, με στόχο η Ελλάδα να στείλει ένα μήνυμα δημοκρατίας στην Ευρώπη και διαβεβαίωσε πως ο ίδιος θα σεβαστεί το μήνυμα του λαού, όποιο κι αν είναι αυτό.

Τελειώνοντας το μήνυμα του ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους Έλληνες να πάρουν τις αποφάσεις που τους αξίζουν, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες ανήκουν στην Ευρώπη...

Λίγο μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα, με δήλωσή της η γερμανίδα καγκελάριος διόρθωσε το ερώτημα του έλληνα πρωθυπουργού λέγοντας πως "καλύτερα θα ήταν εάν το ερώτημα ήταν ναι ή όχι στο ευρώ"!!! 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...